Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu nu a avut milă de Craiova după înfrângerea cu Astra: "Atacul este format din jucătorii handicapaţi tehnic!"

Cornel Dinu nu a avut milă de Craiova după înfrângerea cu Astra: "Atacul este format din jucătorii handicapaţi tehnic!"
Comentarii

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, a făcut o analiză dură după ce Craiova a pierdut 2-1 cu Astra în ultimul meci al sezonului regulat.

"Mangia ce să mai spună? E simpatic, dar atât. Nu deranjează pe nimeni, nu spune absolut nimic, nu vorbeşte tactic, deşi adevăraţii italieni sunt iscusiţi în acest domeniu. El este un slujbaş care a impresionat la început, când a adus logica de aşezare zonală. Apărarea lor este ciur. 
 
Săracul Donkor nu are nicio treabă cu performanţa fotbalistică. Se zice că a fost pe la Inter, dar astea se trec doar în CV. A vrut să se ferească, dar a băgat-o în poartă. Kelici, Ferreira, doar nişte improzivaţii şi ei. Mijlocul lor cară apă cu ciurul. Nu au fineţe, pase filtrante, dribling, cum ar trebui să aibă mijlocaşii acestor vremuri. Atacul este format din jucătorii handicapaţi tehnic. Koljic a marcat vreo 7 goluri din respingeri prin careu. L-a găsit şi pe el mingea acolo", a fost analiza lui Dinu.
 
Formaţia Astra Giurgiu a învins, luni, în deplasare, echipa Universitatea Craiova, scor 2-1, în ultimul meci din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii I. Golurile au fost marcate de Koljic, în minutul 49, pentru Craiova, respectiv Llullaku '76 şi Donkor (auotogol - 89).

Afla mai multe despre: craiovadinuscandalanaliza 

viewscnt
Articole similare