Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu nu i-a iertat pe dinamovişti după eşecul cu Rapid: ”Ca valoare au ajuns sub Petrolul şi U Cluj!”

Cornel Dinu nu i-a iertat pe dinamovişti după eşecul cu Rapid: ”Ca valoare au ajuns sub Petrolul şi U Cluj!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo continuă sezonul dezastruos şi nu a profitat de pasul slab făcut de CS Mioveni. Rămasă cu 9 puncte, formaţia din Ştefan cel Mare rămâne pe loc de baraj pentru menţinerea în Liga 1, la şase puncte de argeşeni.

Cornel Dinu, fără menajamente după Rapid - Dinamo: ”Ca valoare, e sub Petrolul şi U Cluj!”

Dinamo a debutat cu stângul în play-out şi a pierdut duelul cu Rapid, aseară, scor 1-3.

Uhrin a revenit în Ştefan cel Mare pentru a salva echipa de la retrogradare! Tehnicianul este la a treia experienţă ca principal al lui Dinamo. Ultima oară, adică în sezonul trecut, Uhrin i-a salvat pe dinamovişti de la retrogradare, când puţini le mai dădeau şanse.

Cornel Dinu i-a criticat dur pe cei de la Dinamo după prestaţia slabă din meciul cu Rapid.

”Practicanţii fotbalului de la Dinamo au încercat să evolueze peste posibilităţile reale pe care le au şi au reuşit vreo jumătate de oră să creeze ceva probleme Rapidului, numai că porniseră de la 0-1 în minutul 3, care s-a făcut 0-2 în minutul 8, greu să mai joci cum ţi-a spus antrenorul, chiar dacă au reuşit să reducă din handicap în minutul 11.

E greu să joci tot timpul venind din urmă, încercând tot timpul să repari gafele individuale şi, mai ales, să joci fără portar. Acest Figueiredo adus pe baza analizelor profunde făcute cu stetoscopul de doctorul Mureşan rimează dureros cu Figurando, figurant capabil numai de figuri care ajută şuturile adversarilor să se transforme în gol.

În general, achiziţiile pe care le-a făcut Dinamo după ce l-a dat afară pe Mircea Rednic pentru că voia să facă achiziţii, un imens nonsens al lui Mureşan, aceste achiziţii dovedesc că s-au făcut, aşa cum am spus, cu stetoscopul ruginit al lui Mureşan, nu cu sublimele sale cunoştinţe fotbalistice care lipsesc cu desăvârşire.

Dinamo n-a contat în atac, chiar dacă Dusan Uhrin a forţat cu introducerea la pauză a lui Irobiso, deci a încercat să joace cu două vârfuri, se vede că valoarea per total a echipei e în continuare foarte scăzută, cred eu chiar sub valoarea primelor două echipe din play-off-ul Ligii a II-a, Petrolul şi U Cluj”, a declarat Cornel Dinu.

Afla mai multe despre: dinamocornel dinu 

viewscnt
Articole similare