Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu, pe masa de operaţie! Ce problemă de sănătate are "Procurorul". UPDATE | Intervenţia chirurgicală la care a fost supus "Mister" a fost un succes

Cornel Dinu, pe masa de operaţie! Ce problemă de sănătate are "Procurorul". UPDATE | Intervenţia chirurgicală la care a fost supus "Mister" a fost un succes

Fotbal intern

Comentarii

Cornel Dinu (72 de ani), expertul Telekom Sport, se operează. "Procurorul" ajunge la cuţit pentru a-şi rezolva o problemă de sănătate care-l macină.

UPDATE 13:45 - Din informaţiile Telekom Sport, Cornel Dinu a fost operat cu succes de către Doctorul Adrian Miron, la Spitalul Elias.


Dinu are probleme de sănătate. Suferă de o hernie încarcerată. Fostul fotbalist şi antrenor a fost chinuit de dureri în ultima săptămână, scrie Fanatik, care anunţă că acesta se va opera pentru a scăpa de problema de sănătate. Medicii de la Spitalul Elias au vrut să-l opereze de urgenţă pe Cornel Dinu, încă de vineri.

Operaţia a fost amânată pentru astăzi (n.r. - duminică, 28 februarie) din cauza problemelor de coagulare pe care le are Cornel Dinu, mai scrie sursa citată. Analistul Telekom Sport are o „gâlmă” ca o minge de ping pong, cu diametrul de aproximativ 2,5 cm.

Dinu pune probleme de sănătate şi pe seama supărărilor pe care i le provoacă Dinamo, care a pierdut recent cu 5-0 în faţa Viitorului, în Liga 1. "M-a îmbolnăvit Dinamo, n-am crezut că poate ajunge în halul ăsta", a spus Cornel Dinu pentru Fanatik.

"Voiau să mă opereze încă de ieri, dar am probleme de coagulare, iau anticoagulante şi trebuie să fac nişte injecţii ca să nu fie necazuri la operaţie. Operaţie de rutină, l-am întrebat pe profesorul Miron cât durează şi mi-a răspuns «Cât o repriză, Mister, la câte reprize ai jucat tu nici n-o simţi»… Ce să fac, asta e… Am fost eu operat pe inimă, am avut sternul tăiat şi cusut cu sârmă, trei luni m-a durut în fiecare secundă şi am supravieţuit", a mai spus Dinu.

Afla mai multe despre: cornel dinuoperatieproblema de sanatate 

viewscnt
Articole similare