Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu pune din nou tunurile pe Cosmin Contra: ”Cât mai are băiatul ăsta? Îi strângem mâna şi la revedere, indiferent ce s-ar întâmpla”

Cornel Dinu pune din nou tunurile pe Cosmin Contra: ”Cât mai are băiatul ăsta? Îi strângem mâna şi la revedere, indiferent ce s-ar întâmpla”

Echipa națională

Comentarii

Expert Telekom Sport şi invitat permanent în cadrul emisiunii Minutul 91 moderată de Dan Udrea, Cornel Dinu l-a atacat din nou pe selecţionerul echipei naţionale, Cosmin Contra.

Fost selecţioner în 1992-1993, Cornel Dinu a vorbit la Minutul 91 despre conflictul dintre Cosmin Contra şi George Puşcaş şi a calificat drept ”inadmisibilă şi fără precedent” reacţia antrenorului faţă de atacantul naţionalei: ”E o incompetenţă crasă din partea Federaţiei că un caz de indisciplină nu îl trimiţi la o comisie tehnică. Păi uită-te şi tu la comisia asta tehnică... este de Daciadă. Cu excepţia a doi, trei care au mai antrenat, Ţicleanu, Stoichiţă, Dumitriu, restul sunt copii şi juniori de Daciadă. Asta e comisie tehnică? Situaţia asta este inacceptabilă, inadmisibilă şi fără precedent în fotbalul mondial, maniera respectivă este incalificabilă” a tunat Cornel Dinu.

Fostul mare internaţional român (75 de selecţii în echipa reprezentativă şi 7 goluri) a dat verdictul şi în privinţa continuităţii antrenorului echipei naţionale: ”Cât mai are băiatul ăsta? Mai are două meciuri! Îl lăsăm, ştim foarte bine, îi strângem mâna şi la revedere, indiferent ce s-ar întâmpla. Eu calculam ceva de maniera, dacă vine cineva nou, poate reuşeşte un suflu cu totul altul pentru cele două partide decisive care ne aşteaptă şi în care avem şanse foarte puţine. Sau chiar dacă mai aveam şanse, a făcut-o, mergem mai departe cu altul” a mai adăugat Cornel Dinu. 

Afla mai multe despre: cornel dinucosmin contra 

viewscnt
Articole similare