Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu sare la gâtul spaniolilor de la Dinamo: ”Seamănă cu încercări de tâlhărie la drumul mare” EXCLUSIV

Cornel Dinu sare la gâtul spaniolilor de la Dinamo: ”Seamănă cu încercări de tâlhărie la drumul mare” EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

În cadrul unei intervenţii telefonice la Telekom Sport, Cornel Dinu a vorbit despre situaţia de la Dinamo şi a atras din nou atenţia asupra investitorilor spanioli care au venit în această vară în Ştefan cel Mare.

Cornel Dinu a intervenit la Telekom Sport şi a vorbit despre situaţia actuală de la Dinamo: ”Organizările în România, după 1990, au fost asocieri în privinţa comiterii de infracţiuni. În privinţa lui Dinamo e mai greu. Seamănă cu încercări de tâlhărie la drumul mare. Din nefericire, ştiţi că la Telekom am trimis un semnal de alarmă în privinţa acestei asocieri” a explicat legenda clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, la Telekom Sport

Dinamo ocupă locul 15 în Liga 1 şi are o singură victorie în primele zece etape ale sezonului. Sâmbătă, formaţia alb-roşie a remizat, 1-1, în restanţa cu Astra Giurgiu.

”Am avut o discuţie şi cu aceşti investitori din Spania. Voiam să-i văd şi eu şi voiam să văd dacă vor să facă ceva pentru Dinamo. Lucrurile sunt dramatice” a mai spus Cornel Dinu, fost jucător la Dinamo între 1966 şi 1983, dar şi antrenor în patru rânduri.

Legenda ”câinilor” a mărturisit că a rămas siderat văzând cum au decurs lucrurile la Dinamo după preluarea echipei de către investitorii spanioli: ”Generaţia noastră nu e pregătită să înţeleagă ingineriile financiare. Cam acelaşi lucru e şi la Dinamo. Sunt siderat. Ce vă pot spune e că e o mare înşelătorie pusă la cale de o combinaţie de ardeleni, îl scot pe Ţălnar de aici, în care apare şi domnul ăsta cu pantofi de lac. Am rămas siderat, nu-mi vine să cred că s-a ajuns la aşa ceva. De opt luni se vorbeşte despre interesul unui grup financiar. Lucrurile sunt neverosimile. Eu am descifrat totul. Cortacero probabil că-l cunoaşte pe acest Melero Marin, care a mai apărut, dar lumea nu bagă de seamă. Marin a fost contabil la Getafe, sunt spusele celor de la Dinamo, e un cunoscut al lui Cortacero. Eu m-am interesat şi am vrut să ştiu ce s-a întâmplat. Marin a vrut să ia cu Cortacero, Almeria. Problema e simplă. Au apărut Şerdean, care e căutat în lumea justiţiei, şi transferurile sunt făcute, toate, de Marin, care e un simplu contabil, dar care se ocupă şi de fotbal, de jucători. După e întâmplarea cu acest coafor” a mai declarat ”Procurorul”, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Cornel Dinu (72 de ani) este în prezent expert al Telekom Sport România. El a cucerit ca fotbalist şase titluri de campion naţional cu Dinamo şi a fost declarat cel mai bun fotbalist român în trei rânduri. Ca antrenor, a adus titlul în Ştefan cel Mare în sezonul 1999-2000, dar şi două Cupe ale României.

Fost mare internaţional român, Cornel Dinu a îmbrăcat de 67 de ori tricoul primei reprezentative şi a marcat trei goluri. A fost selecţioner în 1992-1993 şi a mai antrenat echipele CS Târgovişte, Oţelul Galaţi, Universitatea Cluj, ASA Târgu Mureş sau FC Olt. La Dinamo a antrenat în 1984-1985, dar şi în 1996, 1998-2001 şi 2002-2003. A fost decorat cu Ordinul Sportiv al României şi este considerat un adevărat simbol pentru Dinamo şi fotbalul românesc.

Afla mai multe despre: cornel dinupablo cortacerodinamo 

viewscnt
Articole similare