Experiențe împreună.
You are here:

Cornel Dinu, tranşant după calificarea CFR-ului! Ce ar fi însemnat eliminarea pentru Marius Şumudică: "La cine conduce echipa..."

Cornel Dinu, tranşant după calificarea CFR-ului! Ce ar fi însemnat eliminarea pentru Marius Şumudică: "La cine conduce echipa..."

CFR Cluj

Comentarii

Pintr-o intervenţie telefonică la emisiunea SPort Report de pe Telekom SPort, Cornel DInu a discutat despre calificarea CFR-ului în al douilea tur preliminar al Ligii Campionilor, în faţa lui Banja Luka

Cornel Dinu a analizat calificarea lui CFR Cluj în turul secund preliminar Champions League. El consideră că Marius Şumudică nu ar fi trebuit îndepărtat, chiar dacă ar fi fost eliminat de Borac Banja Luka. Cornel Dinu, după thriller-ul din Borac Banja Luka - CFR Cluj 2-1 (Vranjes 60, Moraitis 64 - Chipciu 118) - (1-3 în tur).

”De ce nu mă laşi mă în pace? Dacă mă întrebi de CFR tot mă întrebi de Dinamo. Cei care fac acum tot felul de declaraţii că vor salva Dinamo provin din CFR. Îţi spun cu toată sinceritatea, citeam o carte şi mai trăgeam cu ochiul la televizor, dar nu m-a interesat de CFR.

Eu ţin cu U Cluj. Da, a fost normal chinul cu calificarea pentru că acolo e o adunătură de specialişti, pe care nu îmi permit sa îi numesc, de care nu sunt convins. Tot fotbalul nostru reprezintă o mare rezervă, un fel de loturi de rezervă ale unei perioade de glorie a fotbalului românesc, apusă de vreo 15 ani.

Când răul domină şi îşi face loc în casă, nu cred că se putea ajunge la o demitere, dar la cine conduce echipa... Tot ce era posibil, ceea cea nu am înţeles şi îşi merită suferinţa pe care a avut-o Şumudică pe margine.. Că nu îl interesează Supercupa, îl interesează calificarea cu Banja.

Trăim nişte timpuri... Dă-mi voie să stau retras în familia mea regală, de mare nobleţe. (n.r.despre Camora) A fost un fotbalist incontestabil de-a lungul anilor, util pentru CFR.

Primul care trebuie să îşi dea seama dacă mai poate sau nu e jucătorul. Aceeaşi judecată trebuie să vină şi de la cine conduce. Suntem atât cât ne ţine organismul” , a declarat Cornel Dinu, pentru Telekom Sport.

CFR Cluj s-a calificat în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, deşi a pierdut manşa retur disputată, marţi, în deplasare, scor 1-2 (0-0, 0-2), după prelungiri, cu Borac Banja Luka. După 3-1, acasă, clujenii au fost conduşi cu 2-0 la finalul primelor 90 de minute, în deplasare, şi erau eliminaţi dacă UEFA nu schimba regulamentul.

Din sezonul 2021/2022, golul/golurile marcate în deplasare nu contează mai mult decât cele înscrise pe teren propriu. Astfel, la scorul general de 3-3, partida de la Banja Luka a intrat în prelungiri. Chipciu a reuşit să înscrie în minutul 118 golul calificării. În turul al doilea, CFR Cluj va evolua cu Lincoln Red Imps (Gibraltar). Campioana României va juca primul meci în deplasare. Turul al doilea preliminar va avea loc la 20/21 iulie şi 27/28 iulie.

 

viewscnt
Articole similare
Ce cadou i-a adus Ion Țiriac Simonei Halep cu ocazia zilei de naștere. Miliardarul, primele...