Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu, uluitor! "Un apropiat al FCSB i-a spus să joace 2 pauză, 1 final. E un fost jucător". Dezvăluiri de la meciul cu Botoşani | EXCLUSIV

Cornel Dinu, uluitor! "Un apropiat al FCSB i-a spus să joace 2 pauză, 1 final. E un fost jucător". Dezvăluiri de la meciul cu Botoşani | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, a dezvăluit că o persoană a primit un pont, din partea unui "fost jucător de la FCSB", în privinţa desfăşurării partidei FCSB - FC Botoşani. Dinamovistul a oferit detalii despre cele petrecute.

Cornel Dinu, informaţii despre FCSB - Botoşani: "Era să cad de la masă"

FCSB a câştigat pe final meciul cu FC Botoşani, în Liga 1. Moldovenii au intrat cu 1-0 la pauză, dar echipa din Berceni a câştigat cu 3-1, în cele din urmă, după un final superb de meci. 

Cornel Dinu a văzut partida de pe Arena Naţională şi nu a observat nimic suspect, dar apoi a dezvăluit un moment care l-a uimit. Fostul antrenor de la Dinamo a susţinut că o persoană a aflat din partea unui fost jucător de la FCSB ce se va întâmpla în FCSB - Botoşani

De altfel, persoana respectivă a ţinut cont de pontul primit, a mizat şi a câştigat 12.000 de lei. 

"E interesant că meciurile de duminică, de la 18 şi 20:30... Botoşani a făcut un pas în spate interpretabil şi FCSB a făcut două schimbări care au schimbat rezultatul pe final. E o partidă interpetată ca un şoc extraoardinar. Mi s-a părut, am aşa o educaţie naivă a corectitudinii în fotbal... Mi s-a părut un joc, în ciuda amiciţiei dintre cele două echipe, un joc corect.

Azi am auzit o variantă care m-a lăsat de era să cad de la masă. Cică varianta care a fost ca cineva să joace 2 pauză, 1 final. I s-a spus din partea cuiva foarte apropiat de FCSB şi a jucat... Jocurile de noroc. A jucat 10 milioane (n.r. - 1.000 de lei). Cineva i-a dat pontul şi a jucat 1.000 de ei şi a luat 120 de milioane (n.r. - 12.000 de lei). 

Cel care i-a dat pontul e un negustor tot din zona aia şi fost jucător de la FCSB. 

Dacă vezi golurile din final, e aşa. Nu vreau să dau nume, pentru că pare o oroare să ajungi la o asemenea compromitere a fotbalulul. Nu am inventat noi asta, dar la noi sunt multe suspiciuni", a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport. 

VIDEO | Rezumat FCSB - FC Botoşani 3-1, în Liga 1

Afla mai multe despre: cornel dinu blat fcsb botosanifcsb botosanicornel dinu 

viewscnt
Articole similare