Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Şfaiţer îl pune la colţ pe Valeriu Iftime: "A făcut acest lucru, iar eu nu am fost de acord". De ce nu vrea să revină la FC Botoşani

Cornel Şfaiţer îl pune la colţ pe Valeriu Iftime: "A făcut acest lucru, iar eu nu am fost de acord". De ce nu vrea să revină la FC Botoşani

FC Botoșani

Comentarii

Fostul preşedinte al echipei FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la formaţia moldavă, în urmă cu un an, şi l-a pus la colţ pe patronul clubului.

Şfaiţer deranjat de unele decizii luate de Valeriu Iftime şi spune că situaţia nu s-a schimbat, astfel că nu are de gând să revină.

„M-au deranjat anumite lucruri, comportamentul unor oameni. Am analizat bine în ultima lună şi lucrurile nu s-au schimbat. Am căutat să fie un buget echilibrat, nu am fost de acord cu politica financiară de la timpul respectiv. Am avut discuţii atunci cu Valeriu Iftime. Dacă faceţi o analiză, au crescut foarte mult cheltuielile în staff-ul administrativ, lucru cu care eu nu am fost de acord.

Văzând că lucrurile nu s-au schimbat, am luat decizia să-mi văd de drumul meu. Iubesc această echipă, 21 de ani am fost alături de fotbalul botoşănean. Am făcut-o fără interes. În fotbalul românesc sunt mulţi oameni care au interese, de a-şi face imagine…”, a declarat fostul preşedinte al FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: sfaiter 

viewscnt
Articole similare