Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Şfaiţer, preşedintele celor de la Poli Iaşi, după comunicatul CCA: ”Nu am nicio explicaţie!” | EXCLUSIV

Cornel Şfaiţer, preşedintele celor de la Poli Iaşi, după comunicatul CCA: ”Nu am nicio explicaţie!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Comisia Centrală a Arbitrilor a venit, miercuri, cu o explicaţie pentru decizia care a stârnit multă nemulţumire marţi, la partida dintre FCU Craiova şi Poli Iaşi, din etapa a 28-a din Superligă, la capătul căruia oaspeţii au avut un gol anulat.

În minutul 55 al partidei, ieşenii au marcat, însă arbitrii din camera VAR au întors faza şi l-au îndemnat pe centralui Horaţiu Feşnic să anuleze golul, pe motiv de ofsaid, fiind foarte siguri de decizia lor. 

Nici măcar nu i-au mai sugerat lui Horaţiu Feşnic să-şi arunce şi el un ochi.

Dezamăgire în tabăra ieşeană!

În comunicat se precizează că imaginea folosită pe transmisiunea TV n-a fost cea corectă, iar de aici s-au produs tensiunile, însă în clipul video se poate observa cum liniile sunt trase greşit indiferent ce stop-cadru ai folosi.

Filmuleţul care durează 2 minute şi 33 de secunde prinde toate cadrele pe care arbitrii VAR le-au folosit pentru a stabili dacă a fost sau nu ofsaid la fundaşul ieşenilor, Marius Martac.

Totuşi, după toate triangulaţiile realizate şi analizele lor, produsul final a scos la iveală o ”nebuloasă”: dacă la Martac linia pare trasă corect, în cazul ultimului fundaş de la FCU Craiova - Mascarenhas - linia trece, cumva, printre picioarele acestuia. Ceea ce ar putea indica o gravă eroare, decisivă pentru deznodământul partidei..

Preşedintele celor de la Poli Iaşi, Cornel Şfaiţer, nu are nicio explicaţie pentru modul în care au fost trasate liniile care au dus la acea decizie. Cert este că moldovenilor nu le stătea deloc rău cu încă două puncte ”în buzunare”, într-o situaţie deloc uşoară în lupta pentru evitarea retrogradării.

Am văzut şi noi comunicatul, imaginile. Ce mai putem spune? Cred că avem destui specialişti care să spună dacă este o decizie corectă sau nu. Toate semnalele pe care le-am primit au fost că a fost gol valabil. Nu am nicio explicaţie pentru liniile trase.

Cel mai mult ne-a deranjat că nu a existat dialog între cei doi arbitri - centralul şi cel din camera VAR - iar decizia a fost luată doar din cameră. Centralul Horaţiu Feşnic putea să vadă măcar faza la monitor înainte să se ia vreo decizie.

Băieţii erau dezamăgiţi, şi pe fondul oboselii, ştiţi cum e după meci. Nu cred că cineva ne vrea răul intenţionat. Sper doar ca la meciul cu Dinamo, care este unul la fel, foarte important, să avem o brigadă mai inspirată, care să ia deciziile corecte. Bineînţeles, avem nevoie şi de ceva mai mult noroc”, a declarat Cornel Şfaiţer, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: cornel sfaiterfcu craiova - poli iasihoratiu fesnic 

viewscnt
Articole similare