Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Ţălnar a anunţat cumpărătorul lui Dinamo în ziua în care a fost prezentat oficial: "Este potent financiar şi îşi doreşte mult să preia clubul"

Cornel Ţălnar a anunţat cumpărătorul lui Dinamo în ziua în care a fost prezentat oficial: "Este potent financiar şi îşi doreşte mult să preia clubul"

Dinamo București

Comentarii

Noul direct tehnic al lui Dinamo, Cornel Ţălnar, a oferit ultimele detalii despre persoana interesată să cumpere clubul. De asemenea, a oferit şi primele reacţii despre finalul de sezon, în care trebuie să salveze, alături de Gigi Mulţescu, clubul de la retrogradare.

Omul de afaceri interesat să cumpere Dinamo

Melero Marin este doar un negociator, în spatele lui fiind un alt spaniol, Pablo Cortacero, un afacerist din imobiliare interesat s-o cumpere pe Dinamo. Cortacero a jucat fotbal la un nivel amator şi a şi condus pentru o vreme un club de amatori din Spania, CD Imperio. Înainte să se orienteze către Dinamo, Pablo a avut două tentative de preluare a unor cluburi spaniole, Almeria şi Getafe. 

"Din ce am înţeles eu domnul Cortacero este unul din oamenii foarte potenţi financiar din Spania şi dânsul îşi doreşte să vină cu orice preţ să preia Dinamo. Eu nu îl cunosc personal, eu îl cunosc prin intermediul unui prieten de-al meu care e în afaceri cu ei în Spania şi din ce mi-a spus dumnealui sunt oameni potenţi care într-adevăr îşi doresc să vină la acest club şi dacă se poate să îl urce cât se poate de sus.", a declarat Cornel Ţălnar. 

Antrenorul Gigi Mulţescu şi Cornel Ţălnar, salvatorii lui Dinamo?

"Eu cred că Dinamo nu trebuie să se gândească în acest moment la retrogradare. Pentru că Dinamo este un brand, Dinamo este un nume, Dinamo trebuie să iasă obligatoriu din aceatsă situaţie şi sunt convins că acest lucru se va realiza.  Pentru mine sigur e cel mai greu moment, să te gândeşti că vii la Dinamo care a fost una din cele mai puternice echipe din fotbalul românesc şi să te gândeşti că acum s-ar putea să retrogradăm. 

Într-adevăr nu îţi vine să creză ce vezi. Dar eu sunt foarte optimist şi cred că împreună cu băieţii pe care îi avem sub comandă vom trece cu bine peste acest moment. Eu sunt director tehnic şi vreau pe lângă faptul că stau pe lângă Gigi la echipa mare, vreau să punem la punct şi revitaliyarea centrului de copii şi juniori", a mai spus Ţălnar. 

De marţi până la finalul acestui sezon competiţional, noul antrenor principal al echipei Dinamo Bucureşti este Gheorghe Mulţescu, a anunţat directorul general Bogdan Bălănescu pentru fcdinamo.ro. Gheorghe Mulţescu va fi ajutat la conducerea tehnică a echipei de o altă glorie dinamovistă, Cornel Ţălnar, noul director tehnic în cadrul clubului din Ştefan cel Mare.

Afla mai multe despre: cornel talnarpablo cortacero 

viewscnt
Articole similare