Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Ţălnar a fost să-i spioneze pe norvegieni la meciul cu Spania. Cum arată raportul făcut de scouterul naţionalei

Cornel Ţălnar a fost să-i spioneze pe norvegieni la meciul cu Spania. Cum arată raportul făcut de scouterul naţionalei

Echipa națională

Comentarii

Cornel Ţălnar a fost trimis la Norvegia - Spania, scor 1-1, pentru a-i observa pe nordici înainte de meciul cu România. FRF a publicat pe site-ul oficial o parte din raportul pe care Cornel Ţălnar l-a făcut despre norvegieni.

România urmează să joace cu Norvegia, marţi, de la 21:45, într-o întâlnire ce poate fi decisivă pentru calificarea la EURO 2020. Importanţa partidei l-a făcut pe Cosmin Contra să-l trimită pe Cornel Ţălnar să-i analizeze pe nordici în partida cu Spania. Norvegia a reuşit să scoată un surprinzător 1-1, însă după un meci foarte bun făcut de jucătorii lui Lars Lagerback. Jocul foarte bun făcut de norvegieni l-a impresionat şi pe Ţălnar, după cum reiese din notiţele pe care FRF le-a publicat pe site-ul oficial.

Mai jos aveţi o parte din raportul făcut de Cornel Ţălnar:

  • „Norvegia a început într-un 4-4-1-1, schimbat apoi, după golul Spaniei, în 4-4-2, şi a încheiat jocul într-un 4-3-3 foarte ofensiv. Schimbă uşor sistemul şi se adaptează rapid.”
  • „Fundaşii laterali urcă foarte mult în atac. De altfel, Elabdellaoui, apărătorul dreapta, a fost faultat în careu de portarul Spaniei, în prelungiri.”
  • „Vin cu foarte multe centrări periculoase în careu, au făcut asta mai ales pe final, atunci când au introdus doi atacanţi înalţi. Auturile sunt, de asemenea, executate lung, spre careu, pentru devieri pe bara a doua.”
  • „Este adevărat că Spania a jucat fără 6-7 titulari, dar Norvegia a luptat până la final. Nu am văzut recent Spania atât de dominată. Munca şi efortul nordicilor le-au fost răsplătite. Au avut şi şansă, dar şi susţinerea incredibilă a publicului, mai ales în ultimele 20 de minute.”
  • „Atenţie mare la Ødegaard, un fotbalist foarte tehnic, şi la King, atacant foarte mobil. Dar stau bine pe toate posturile. Până şi portarul are calitate, distribuie mingile cu foarte mare siguranţă.”
  • „Dintre ultimele trei partide, cel cu Norvegia mi se pare cel mai greu. Am văzut toate meciurile adversarelor din această grupă, iar Norvegia mi se pare peste Suedia.”

În final, Cornel Ţălnar le-a transmis şi un mesaj elevilor lui Cosmin Contra: „Meciul cu Norvegia va fi câştigat cu implicare sută la sută şi cu mare sacrificiu. Hai România!”.

Norvegia – Spania

Posesie: 40% – 60%
Şuturi pe poartă: 3-4
Cornere: 6-3
Pase: 411-648
Pase reuşite: 340-581
Faulturi: 6-7

Afla mai multe despre: norvegia 

viewscnt
Articole similare