Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Ţălnar dă de pământ cu fanii-acţionari din DDB: ”E nevoie de oameni competenţi în conducere, altfel clubul moare!”

Cornel Ţălnar dă de pământ cu fanii-acţionari din DDB: ”E nevoie de oameni competenţi în conducere, altfel clubul moare!”

Dinamo București

Comentarii

Cornel Ţălnar, fost jucător şi antrenor al lui Dinamo şi actualul director tehnic, a dat de pământ cu fanii-acţionari ce conduc echipa.

Cornel Ţălnar a contribuit la una dintre cele mai mari ”ţepe” din ultimii ani, după ce a intermediat preluarea lui Dinamo de către Pablo Cortacero. Aşa cum se ştie, spaniolul a condus clubul în pământ, iar ”câinii” se luptă pentru viaţă în sezonul ce urmează.

Rămas la club, ca director tehnic, Ţălnar i-a făcut praf pe fanii-acţioanri din DDB. Fosta glorie a lui Dinamo a făcut un apel către aceştia, să găsească pe cineva competent să conducă clubul. Acesta ameninţă că, altfel, formaţia din Ştefan cel Mare va muri.

Cornel Ţălnar dă de pământ cu fanii-acţionari din DDB

”Lucrurile sunt total încurcate şi e păcat că s-a intrat în insolvenţă, pentru că ne pune multe oprelişti. Sunt total nemulţumiţi jucătorii şi vor mai pleca şi alţii. Nu au reuşit să îi facă pe jucătorii spanioli să rezilieze de comun acord contractele şi toate aceste greşeli au apărut din cauza faptului că DDB-ul nu se pricepe.

Le-am spus din iarnă să se rezume la lucrurile pe care ştiu să le facă foarte bine. E nevoie de oameni competenţi pe fiecare domeniu de activitate şi care să aibă nişte responsabilităţi. Dorin Şerdean aşteaptă să vină cineva să ia acţiunile şi să conducă Dinamo.

Nu mai e interesat să fie preşedinte la Dinamo! DDB-ul să vină la Şerdean şi să pună oamenii pe care ei cred că vor face mai mult la Dinamo, pentru că altfel clubul moare. Altfel, a fost doar o vrăjeală din partea lor. Pentru că, vă spun, în condiţiile actuale, Dinamo se află într-o situaţie absolut dezastruoasă!

Fac un apel către toti dinamoviştii să se înhame la o treabă serioasă! Dacă nu vine cineva, Dinamo moare în maximum două-trei luni. Maxim! Nu o să mai rămână nimeni în condiţiile astea! Fără 15 jucători noi, avem şanse 1% să ne salvăm de la retrogradare în acest sezon. Dar fotbalişti, nu prieteni cu fotbaliştii!”, a declarat Corenl Ţălnar, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiddbpchcornel ţălnar 

viewscnt
Articole similare