Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Corneliu Papură, doar egal la revenirea pe banca oltenilor de la U Craiova! Antrenorul a anunţat că are ca obiectiv titlul: "Ne batem la titlu şi anul acesta!"

Corneliu Papură, doar egal la revenirea pe banca oltenilor de la U Craiova! Antrenorul a anunţat că are ca obiectiv titlul: "Ne batem la titlu şi anul acesta!"
Comentarii

Corneliu Papură, noul antrenor al Craiovei, a vorbit după semieşecul înregistrat de echipa sa, 0-0 cu FC Botoşani, în deplasare.

Craiova şi FC Botoşani au terminat la egalitate, 0-0, meciul jucat pe stadionul Municipal din Botoşani, primul pentru olteni cu noul antrenor, Corneliu Papură, pe banca tehnică. Ambele echipe au ratat ocazii mari de gol, dar partida s-a terminat cu scor alb. Papură aa nunţat că oltenii au acelaşi obiectiv ca anul trecut, titlul de campioană.

"În seara asta consider că puteam să marcăm, meritam să marcăm. Nu ştiu dacă şi câştigam jocul, dar meritam să înscriem unul sau două goluri. Am avut câteva situaţii destul de bune a marca.

(n.r. - Cum a fost revenirea pe bancă?) Destul de... complicat în sensul că nu cunoşteam foarte bine jucătorii, timpul foarte scurt... jucătorii care s-au transferat în vară. Aşteptam şi eu să îi cunosc într-un joc, nu îi simţisem niciodată, ca să ştiu ce potenţial au. Dar în general a fost ok.

La fotbal este presiune, ştim la ce ne angajăm. Şi mai ales la Craiova, unde noi vrem să câştigăm fiecare meci. Deci presiunea este destul de mare. Dacă vrem să facem ceva, trebuie să suportăm presiunea. Meciul fără presiune e pentru pierzători. (n.r.- Ce obiectiv aveţi?) În primul rând să câştigăm fiecare meci. Dacă anul trecut ne-am bătut la titlu, de ce să nu o facem anul ăsta?

Cred că o putem face şi anul ăsta, să ne batem la titlu. Nu s-a schimbat absolut nimic"
, a spus Corneliu Papură, după meci.

FC Botoşani - U Craiova 0-0, în Liga 1

Craiova a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 0-0, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I.

Partida a fost arbitrată de Bogdan Dumitrache, iniţial arbitru de rezervă, după ce centralul Istvan Kovacs a fost testat pozitiv cu COVID-19 cu câteva minute înainte de meci. Arbitri asistenţi au fost Vasile Marinescu şi Alexandru iar Laszlo Sajtos a fost observator.

FC Botoşani: Pap – Patache, Chindriş, Haruţ, Ţigănaşu – Rodriguez, Florescu – Ongenda (Babunski ’81), Keyta (Askovski ’24), Tîrcoveanu (Braun ’76) – Fazos. Antrenor: Marius Croitoru

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, M. Constantin, Bălaşa, Vătăjelu – Nistor, Bic, Căpăţînă (Cicâldău ’76) – Ofosu (Constantin ’84), Mamut, Cîmpanu (Bărbuţ ’46). Antrenor: Corneliu Papură

Afla mai multe despre: corneliu papuraliga 1u craiova 

viewscnt
Articole similare