Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Corneliu Papură, înainte de meciul direct cu Viitorul: „Aşa au fost mereu meciurile cu ei, sunt preocupaţi de posesie” + Ce spune despre „conflictul” cu Dan Nistor

Corneliu Papură, înainte de meciul direct cu Viitorul: „Aşa au fost mereu meciurile cu ei, sunt preocupaţi de posesie” + Ce spune despre „conflictul” cu Dan Nistor

Superliga

Comentarii

Corneliu Papură a vorbit la conferinţa de presă despre meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Viitorul, de sâmbătă, de la ora 21:00.

Ne aşteaptă un meci împotriva unei echipe preocupate de fotbal, de posesie. Viitorul-Craiova a fost mereu meci frumos, aşa au fost mereu meciurile Craiovei împotriva acestei echipe. Sperăm să aducem victoria. Mai sunt meciuri de disputat, orice echipă are şansa ei. Orice meci te îngrijorează când îţi respecţi adversarul. Sper ca jucătorii mei să nu aibă presiune asupra lor, să fie doar concentraţi. Cum se termină un meci trebuie să îl uităm, pentru că se joacă la foc automat. Mai sunt 23 de meciuri de disputat, se pot întâmpla de toate. Şi Argeş de pe ultima poziţie, teoretic, are şanse pentru podium” a declarat tehnicianul.  

PAPURA NEAGĂ UN CONFLICT CU DAN NISTOR

Dan Nistor a fost schimbat cu Căpăţână în minutul 83 al partidei dintre Craiova şi Astra (1-1 scor final). Fostul jucător al lui Dinamo a avut o reacţie ieşită din comun, vizibil deranjat că Papură l-a scos de pe teren.
Întrebat despre un posibil conflict cu Dan Nistor, Papură a mărturisit: „Sunt lucuri pe care le aud pentru prima oară (n.r. despre o ceartă cu Dan Nistor). Nu ştiu despre ce e vorba. Probabil este o ceartă ca şi aia pe care am avut-o cu Mateiu. Aflu mereu lucruri noi despre mine”.


Despre transferuri: „În momentul când se va oficializa un transfer îl vom face public.”
Despre criticile venite după ultimele rezultate: „Sunt obişnuit cu critici. Am fost criticat mereu, deşi am făcut şi lucruri bune. Deci nu mă surprind criticile când rezultatele nu sunt exact cele dorite. Nu cred că împarţialitatea criticilor este reală. Fiecare are părerea lui, poate să o spună, dar ar trebui să fie luate în calcul şi ce lucruri bune am făcut la Craiova”.
Craiova a început anul cu stângul. Oltenii au reşit doar două remize, Sepsi (0-0) şi cu Astra Giurgiu (1-1). Craiova este acum pe locul 3 în clasament, cu doar 34 de puncte.

 

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare