Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Corneliu Papură, OUT de la Universitatea Craiova după doar două meciuri? Anunţ surprinzător venit din Bănie

Corneliu Papură, OUT de la Universitatea Craiova după doar două meciuri? Anunţ surprinzător venit din Bănie

Fotbal

Comentarii

Corneliu Papură e de două meciuri antrenor la Craiova. A câştigat unul şi a pierdut unul şi automat calificarea în finala Cupei. Antrenorul ştie ce au de făcut jucătorii, la debutul său pe Ion Oblemenco în postura de antrenor principal.

La Craiova e criză de goluri. Echipa a marcat doa de trei ori în ultimele cinci partide şi mai grav e că nici nu a câştigat decât un meci dintre ultimele cinci. Corneliu Papură a câştigat la debutul în postura de principal al oltenilor, în campionat cu Astra, apoi a urmat eliminarea din Cupă, cu Viitorul. Lipsa de eficacitate e o problemă pentru craioveni care au de apărat locul trei pe care-l ocupă acum în Liga I. Papură a găsit o singură explicaţie pentru lipsa golului în meciul cu echipa lui Hagi. 

"Cred că am fost doarte neinsipraţi în faţa porţii. Cred că cea mai mare ocazie am ratat-o noi. O oportunitate de la 11 metri e destul  e mare, plus două situaţii mari singur cu portarul. Dacă nu ne cream ocazii atunci era o problemă", a declarat Papură

"Trebuie să fie mult mai calmi în faţa porţii. Aştept mai mult din partea jucătorilor. Să simtă un pic ce e Craiova", a mai spus antrenorul oltenilor. 

Pentru olteni urmează ultimele patru meciuri din campionat. Cu Sepsi, cu CFR, cu FCSB şi cu Viitorul. Primul e cu echipa lui Neagoe, luni, la Telekom Sport. 

"Ne aşteaptă un meci dificil cu o  oarecare presiune în faa unei echipăe care se grupează bine apărare săerăm să fim inspiraţi la finalizare", a mai spus Papură.

"Cu siguranţă vom avea meci greu. Vor veni să câştige, nu se vor da la o parte. Trebuie să luăm cele trei puncte", a declarat Alexandru Cicâldău. 

Meciul cu Sepsi va însemna debutul lui Corneliu Papură pe Ion Oblemenco în postura de antrenor principal. Întrebat despre debutul său pe Ion Oblemenco, Papură a oferit un răspuns care lasă loc de interpretări

"Nu ştiu ce va fi până luni, dar încerc să mă concentrez să văd cum pot să ajut", a spus antrenorul Craiovei. 

Afla mai multe despre: craiovaliga 1papura 

viewscnt
Articole similare