Experiențe împreună.
You are here:

Corneliu Papură, pus într-o situaţie dificilă înaintea meciului cu Botoşani. Antrenorul a vorbit despre posibila sa înlocuire cu Mirel Rădoi

Corneliu Papură, pus într-o situaţie dificilă înaintea meciului cu Botoşani. Antrenorul a vorbit despre posibila sa înlocuire cu Mirel Rădoi

U Craiova

Comentarii

Abia revenit pe banca tehnică a Universităţii Craiova, Corneliu Papură a comentat zvonurile despre posibila venire a lui Mirel Rădoi la conducerea oltenilor.

"Eu sunt aici, nu mă deranjează ce se spune. Cred că la orice echipă se vorbeşte de un antrenor sau de altul. Mass-media propune. Eu încerc să fac tot ce pot pentru a pregăti cât mai bine meciul de la Botoşani. Este singurul lucru la care mă concentrez", a spus Papură.

Antrenorul va debuta în al treilea mandat la Craiova în meciul cu FC Botoşani şi lasă să se înţeleagă că nu va continua stilul de joc impus de predecesorul său, Cristiano Bergodi.

"Încercăm să facem tot ce depinde de noi pentru a câştiga acest meci, un meci dificil împotriva unei echipe în faţa căreia nu am câştigat de foarte multe ori. Cred că dacă ne concentrăm îndeajuns şi abordăm meciul cu încredere putem obţine un rezultat bun. Am face o mare greşeală dacă am gândi că suntem câştigători dinainte, indiferent de problemele pe care le are adversarul.

Am regăsit echipa cu jucători noi, nu îi cunosc din punct de vedere uman, nici ei pe mine. Trebuie să ne cunoaştem în sensul colaborării pe care urmează să o avem, lucruri normale la o echipă, ne adaptăm unii cu alţii şi încercăm să facem lucruri bune. Eu nu am plecat de la Craiova. Lucrurile pentru mine au mers la fel, fac tot ce depinde de mine acolo unde sunt angajat să fac lucruri bune.

(n.r. - dacă va continua în stilul impus de Bergodi) Fiecare antrenor are ideile lui, nu spun <<E bine ca mine sau e rău ca mine>>, fiecare are modul lui de a gândi jocul de fotbal, de a pregăti un meci, încerc să fac lucrurile să meargă din punctul meu de vedere al filozofiei fotbalului", a declarat Papură.

CS Universitatea Craiova va evolua, sâmbătă, de la ora 19.00, în deplasare, cu FC Botoşani, în etapa a XI-a a Ligii I.

viewscnt
Articole similare
"Am vazut cele mai bune fete din viata mea in inchisoarea lui." Intalnirea dintre...