Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Corneliu Papură, replică după ce Edi Iordănescu l-a făcut praf: "Sper să nu mai avem de-a face cu el". De unde a pornit conflictul: "Voiam să transferăm un jucător la U Craiova"

Corneliu Papură, replică după ce Edi Iordănescu l-a făcut praf: "Sper să nu mai avem de-a face cu el". De unde a pornit conflictul: "Voiam să transferăm un jucător la U Craiova"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui U Craiova, Corneliu Papură, a dezvăluit de unde a pornit conflictul dintre el şi antrenorul lui Gaz Metan, Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu şi Corneliu Papură şi-au transmis câteva mesaje dure în ultimele zile. Tehnicianul oltenilor a fost cel care i-a numit "circari" pe oamenii din staff-ul lui Gaz Metan, apoi Edi Iordănescu a replicat cu câteva ironii la adresa numelui tehnicianului lui U Craiova. 

Între timp, Corneliu Papură a dezvăluit care a fost momentul care a răcit relaţiile dintre cei doi. În perioada în care Victor Piţurcă antrena U Craiova, secundul său, Papură, i-a trimis un mesaj lui Edi Iordănescu în privinţa unui fotbalist de la Gaz Metan. Oltenii au fost interesaţi de un transfer, dar fiul fostului selecţioner a ignorat cererea. 

"Chiar nu sunt la curent... Nu mă preocupă foarte tare. Doar aş vrea să clarific situaţia cu Edi Iordănescu. Puneţi-vă în locul meu. L-am cunoscut la cursurile PRO. Mi-am permis să-i dau un mesaj. Voiam să transferăm un jucător la Craiova, i-am dat mesaj, iar el nu mi-a răspuns. Am mers la Mediaş cu nea Piţi, pe el l-a salutat, pe mine nu. Poate că nu a vrut să discute cu mine, iar eu m-am comportat cum s-a comportat şi dânsul. Am înţeles că nu vrea să avem o colaborare. Asta e tot. Ce spune dânsul... Sper să nu mai avem de-a face cu el. Treaba lui ce face", a susţinut antrenorul lui U Craiova, în cadrul unei conferinţe de presă.  

FCSB - U Craiova, duminică, de la 20:30, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Antrenorul Craiovei a prefaţat şi derby-ul din acest weekend cu FCSB: "Ne aşteaptă un meci important duminică, în ceea ce priveşte clasamentul. Jucăm cu FCSB, o echipă bună. Trebuie să ne autodepăşim, trebuie să nu mai aven probleme de concentrare şi de atitudine. Nu au început bine anul ăsta, nici Dinamo nu a făcut-o, dar cu FCSB s-a autodepăşit. Sper să câştigăm. Având în vedere că avem doi jucători de echipă naţională, iar Bancu joacă fundaş, nu văd unde să joace la mijloc. Sunt Nistor şi Cicâldău acolo. Postul de fundaş stânga i se potriveşte. Vom vedea cum stăm şi cu jucătorii indisponibili, pentru că sunt probleme şi sperăm să le remediem", a mai declarat Corneliu Papură.  

Afla mai multe despre: corneliu papurau craiovagaz metanedi iordanescuconflict edi iordanescu corneliu papura 

viewscnt
Articole similare