Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Corneliu Papură, rezervat după succesul Craiovei cu Chindia: ”Să uităm cât mai repede! Acum mă gândesc la odihnă” Ce a spus despre suporterii olteni

Corneliu Papură, rezervat după succesul Craiovei cu Chindia: ”Să uităm cât mai repede! Acum mă gândesc la odihnă” Ce a spus despre suporterii olteni
Comentarii

Corneliu Papură le cere elevilor săi să uite repede victoria cu Chindia şi să se pregătească pentru meciul cu Honved, de săptămâna viitoare.

Tehnicianul Craiovei şi-ar fi dorit o victorie mai clară în faţa Chindiei, dar acum e deja cu gândul la meciul cu Honved.

Am reuşit să câştigăm un meci pe teren propriu destul de complicat, având în vedere că în urmă cu trei zile am jucat în Europa League, un meci fizic, cu accidentări, capete sparte, care ne-a uzat. Cred că puteam închide meciul, să nu mai tremurăm pe final. S-a simţit oboseala şi am cedat oarecum iniţiativa.

Primul lucru la care trebuie să ne gândim, să pregătim foarte bine meciul cu Honved. Să uităm cât mai repede acest meci, să ne refacem, odihna este singurul lucru la care mă gândesc acum.

În general încerc să mă concentrez, indiferent cât de ostili sunt sau pro, încerc să mă concentrez pe deciziile pe care pot să le iau în timpul jocului. Dacă unii te contestă sau alţii te aplaudă, e doar alegerea lor”, a spus Corneliu Papură, la finalul meciului dintre Universitatea Craiova şi Chindia Târgovişte.

Afla mai multe despre: papuracraiova 

viewscnt
Articole similare