Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Corneliu Papură spune că meciul ar fi fost altul cu el pe bancă: ”M-ar simți probabil ceva mai aproape" A vorbit despre schimbarea sa cu Reghecampf

Corneliu Papură spune că meciul ar fi fost altul cu el pe bancă: ”M-ar simți probabil ceva mai aproape" A vorbit despre schimbarea sa cu Reghecampf
Comentarii

După meciul terminat la egalitate dintre Craiova şi Astra, scor 1-1, Corneliu Papură a ieşit la declaraţii şi a susţinut că meciul ar fi arătat altfel cu el pe bancă.

Corneliu Papură spune că meciul ar fi fost altul cu el pe bancă

Craiova a făcut egal în deplasare la Astra Giurgiu în etapa cu numărul 17. Partida dintre olteni şi giurgiuveni s-a terminat cu scorul 1-1, iar marcatorii au fost De Sousa în minutul 16 şi Cicâldău în minutul 45+3. După această partidă, Papură a ieşit la declaraţii şi a vorbit despre duelul din această seară, despre următorul meci şi a mai spus că partida ar fi arătat altfel dacă el ar fi stat pe banca Craiovei. 

"Altfel ar sta lucrurile dacă aș sta pe bancă, m-ar simți probabil ceva mai aproape. Cred că am dominat jocul, echipa adversă s-a rezumat la contraatac. Cu o echipă care se grupează acolo, nu ai spații. Speram ca cei care vin de pe bancă să găsească alte soluții. Am dus multe mingi acolo în careu, dar nu am reușit să marcăm. 

"Cu toții au avut o evoluție bună. Într-adevăr, în această seară puteam să câștigăm, dar trebuie să uităm repede meciul de astăzi și să câștigăm următorul meci cu Viitorul. (n.r Se vorbeşte de venirea lui Reghecampf în locul său) La fiecare joc este presiune, nu văd ceva deosebit la meciul următor. Îmi văd de treaba mea și încerc să fac bine ceea ce fac.", a declarat Papură.

Antrenorul celor de la Craiova a fost suspendat în urma meciului cu CFR Cluj, din cauza faptului că i-a reproşat arbitrului o decizie, după care a luat cartonaş roşu. Papură nu va mai sta pe banca echipei sale pentru încă o etapă.

Afla mai multe despre: craiova astra 

viewscnt
Articole similare