Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coronavirus afectează şi perioada de transferuri. Plecarea lui Timo Werner în Premier League a intrat în impas

Coronavirus afectează şi perioada de transferuri. Plecarea lui Timo Werner în Premier League a intrat în impasgalerie foto

Premier League

Comentarii

Timo Werner (24 de ani) poate rata transferul în Premier League în vară, din cauza noului coronavirus, a anunţat directorul sportiv lui RB Leipzig.

Timo Werner a avut un sezon excelent în Bundesliga, până în momentul în care campionatul a fost suspendat şi a devenit o ţintă pentru mai multe echipe din Premier League. Cele mai mari şanse pentru a îl transfera pe german le are Liverpool, fotbalistul fiind un fan al lui Jurgen Klopp, însă şi Chelsea şi Manchester United monitorizează atent situaţia jucătorului de la Leipzig. 

Totuşi, din moment ce toate campionatele importante sunt suspendate din cauza pandemiei de coronavirus şi nu există informaţii clare despre momentul la care vor fi reluate, se pune problema ca şi perioada de transferuri să fie afectată, iar acest lucru ar putea duce la ratarea transferului lui Werner în Premier League. 

"Anglia are aceleaşi probleme ca şi noi. Criza nu afectează doar un campionat, are un impact global şi nu putem să ştim dacă lucrurile vor fi la fel peste şase luni. 

Nu ştim cum va evolua perioada de transferuri. Nu ştim ce resurse avem şi ce au alte cluburi în termeni de oportunităţi", a declarat Markus Krosche, directorul sportiv al lui RB Leipzig. 


Timo Werner joacă din 2016 în tricoul lui RB Leipzig 

Timo Werner, al doilea marcator din Bundesliga, e gata de transfer

De când a venit la Leipzig, în 2016, Timo Werner a marcat 88 de goluri în 150 de meciuri. Cele mai mari şanse de a-l cumpăra le are Liverpool, iar Werner pare încântat să lucreze alături de Jurgen Klopp.

Fotbalistul lui Leipzig a reuşit 27 de goluri şi 12 pase decisive în toate competiţiile, în acest sezon. În acest moment el este cotat la 80 de milioane de euro, o sumă imensă în comparaţie cu cea plătită de Leipzig celor de la Stuttgart, în 2016, pentru transferul său - 14 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: timo wernertransfer liverpool 

viewscnt
Articole similare