Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coronavirus în Liga 1 | Răsturnare de situaţie în cazul fotbalistului care a spus că este posibil să fie infectat

Coronavirus în Liga 1 | Răsturnare de situaţie în cazul fotbalistului care a spus că este posibil să fie infectat
Comentarii

La finalul meciului dintre Chindia şi Sepsi, terminat la egalitate, 1-1, Andrei Piţian a declarat că unul dintre purtătorii virusului este un amic de al lui şi "e posibil să îl şi avem şi să nu ştim".

Chindia Târgovişte a emis luni un comunicat de presă cu precizări legate de declaraţia făcută de Piţian. 

"În ceea ce îl priveşte pe jucătorul Andrei Piţian, declaraţiile sale de la finalul meciului cu Sepsi OSK (1-1), de duminică, au fost interpretate greşit. Andrei Piţian nu a intrat în contact direct cu vreo persoană infectată/suspectată de infectare cu noul coronavirus. Jucătorul nostru a dialogat EXCLUSIV TELEFONIC cu persoana din judeţul Gorj infectată cu coronavirus", se arată în comunicatul clubului. 

”Am văzut de dimineaţă că s-au luat nişte măsuri în această privinţă. Mi se pare o chestie prea umflată mediatic. Până la urmă, e o simplă răceală. Chiar primul gorjean afectat e un amic de-al meu, îl cunosc personal şi am discutat cu el, mi-a zis că nu are niciun fel de simptome, doar faptul că e purtător. Deci e posibil să îl şi avem şi să nu ştim”, a spus Piţian, după meci.

Coronavirus în Liga 1 

Impactul epidemiei coronavirus afectează şi fotbalul românesc. Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a anunţat că sunt interzise adunările de peste 1.000 de oameni, ceea ce înseamnă că meciurile din fotbalul sau handbalul românesc se vor juca fără spectatori.

Afla mai multe despre: coronaviruschindiapitian 

viewscnt
Articole similare