Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coronavirus în România | Cristina Neagu se antrenează în casă: ”Trebuie să ieşim cât mai puţin posibil. Împreună, putem învinge acest virus”

Coronavirus în România | Cristina Neagu se antrenează în casă: ”Trebuie să ieşim cât mai puţin posibil. Împreună, putem învinge acest virus”

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu se pregăteşte acasă, în contextul în care toate competiţiile din România au fost suspendate, ca măsură împotriva răspândirii coronavirusului.

România a depăşit 130 de cazuri de îmbolăviri de coronavirus şi numărul creşte de la o zi la alta. Autorităţile au decis să suspende toate competiţiile sportive şi evenimentele care implică participarea a mai mult de 50 de oameni au fost interzise, ca măsură din scenariul numărul 3.

De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgenţă începând de luni. În acest context, mulţi sportivi au intrat în vacanţă. Însă Cristina Neagu vrea să-şi păstreze o formă fizică bună şi se pregăteşte intens acasă. Cea mai bună handbalistă din lume are şi un mesaj pentru români: ”Staţi în casă!”

”În această perioadă mă antrenez acasă. Recomandarea specialiştilor este să ieşim din casă cât mai puţin posibil. Împreună putem învinge acest virus. Aveţi grijă de voi şi de cei dragi”, a postat Cristina Neague pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: cristina neagu 

viewscnt
Articole similare