Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coronavirus: Jucătorii şi staff-ul celor de la Barcelona au fost testaţi pe aeroportul din Napoli. Ce se întâmplă cu meciul din Liga Campionilor

Coronavirus: Jucătorii şi staff-ul celor de la Barcelona au fost testaţi pe aeroportul din Napoli. Ce se întâmplă cu meciul din Liga Campionilor

Fotbal

Comentarii

Delegaţia Barcelonei a ajuns, luni dimineaţă, la Napoli, pentru meciul cu echipa locală, în manşa tur a fazei "16-imilor" de finală din Liga Campionilor. Lionel Messi&Co. au fost întâmpinaţi încă de pe aeroport de personal medical, care i-a supus unor controale rapide, amănunţite, împotriva Coronavirusului.

Cu 219 cazuri confirmate de Coronavirus şi cinci decese, Italia se află sub cod roşu de carantină, având al treilea număr de persoane infectate după China şi Coreea de Sud. Pentru moment, doar regiunea Campanie şi sudul Italiei au fost ocolite de virus. În consecinţă, italienii au anulat toate evenimentele sportive cu grad ridicat de risc de împrăştiere a virusului. Cu toate acestea, nu se pune problema ca meciul Napoli - Barcelona să nu se joace.

Începând cu 5 februarie, Ministeru Sănătăţii Italiene a decis să ia această măsură de control în aeroporturi, cu ajutorul unor aparate de măsurat temperatura corpului. Toate zborurile europene şi internaţionale sunt supuse aceluiaşi tratament.

Inter Milano - Ludogorets, cu porţile închise?

Aparatura folosită în aeroporturi măsoară instant temperatura corpului şi ajută la detectarea eventualelor cazuri de Coronavirus. Primul indiciu al virusului este o temperatură anormală a corpului. Şi bulgarii de la Ludogoreţ vor fi supuşi miercuri, aceluiaşi control amănunţit pe aeroportul din Milano, unde vor ateriza pentru meciul din Europa League cu Internazionale Milano.

Returul fazei "16-imilor" din Europa League, dintre Ludogoreţ şi Inter ar putea să se dispute cu porţile închise. Bulgarii şi-au sfătuit fanii să nu facă deplasarea în Italia, iar oficialii celor de la Inter se gândesc să facă acelaşi apel către fanii lor. Rămâne de văzut ce decizie vor lua în orele următoare.

Afla mai multe despre: napolibarcelona 

viewscnt
Articole similare