Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coronavirus loveşte şi WWE. Cel mai important eveniment din wrestling, în pericol să fie anulat: „Sănătatea e cea mai importantă”

Coronavirus loveşte şi WWE. Cel mai important eveniment din wrestling, în pericol să fie anulat: „Sănătatea e cea mai importantă”

WWE

Comentarii

WrestleMania va ajunge la cea de-a 36-a ediţie în acest an. Supranumit „Superbowl-ul wrestlingului profesionist”, evenimentul e programat pe 5 aprilie, în Tampa, Florida, dar acesta ar putea fi anulat din cauza epidemiei de COVID-19.

Cu o capacitate de 65890 de locuri, stadionul Raymond James ar trebui să fie gazda show-ului WrestleMania 36. Arena este însă locată în Tampa, Florida, acolo unde s-a înregistrat deja un caz de coronavirus. Este doar unul dintre cele 60 de cazuri care au fost depistate până acum în S.U.A, aşa cum susţine NBC News.

La fel ca în fiecare an, numeroşi fani ai wrestlingului din întreaga lume şi-au anunţat prezenţa la eveniment. Acesta ar putea fi însă anulat din cauza epidemiei care a lovit peste 80 de mii de persoane şi care a ucis aproximativ 2800.

„Sănătatea şi siguranţa fanilor noştri, dar şi a superstarurilor noastre, primează. Nu vrem să supunem pe absolut nimeni la vreun risc, indiferent de circumstanţe. Nu se merită”, a declarat pentru Tampa Bay Times, Stephanie McMahon, membră în conducerea executivă a WWE.

Anul acesta, WWE pregăteşte un eveniment de-a dreptul extraordinar, WrestleMania 36 preconizând un card care suscită extrem de mult interes. Meciuri uriaşe au fost deja anunţate.

Roman Reigns se va lupta cu Goldberg pentru titlul Universal, John Cena îşi va face şi el revenirea pentru o confruntare împotriva lui „The Fiend” Bray Wyatt, în timp ce campionul WWE, Brock Lesnar, are programat un meci cu învingătorul de la Royal Rumble, Drew McIntyre.

 

 

Afla mai multe despre: wrestlemaniacoronavirus 

viewscnt
Articole similare