Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coronavirusul afectează fotbalul din Anglia! Aston Villa şi-ar putea amâna meciurile cu Liverpool şi Tottenham! Clubul a oprit deja antrenamentele

Coronavirusul afectează fotbalul din Anglia! Aston Villa şi-ar putea amâna meciurile cu Liverpool şi Tottenham! Clubul a oprit deja antrenamentele
Comentarii

Aston Villa a oprit antrenamentele, din cauza noului focar de coronavirus.

Aston Villa nu se va mai antrena din cauza focarului de coronavirus

Aston Villa a anulat antrenamentele pentru prima echipă şi aşteaptă o decizie a Asociaţiei de Fotbal şi din partea conducerii Premier League, cu privire la noul focar de coronavirus. Meciul din FA Cup împotriva celor de la Liverpool ar putea fi amânat.

Villa a postat o declaraţie oficială în care au anunţat acest lucru.

"Aston Villa poate confirma că Clubul şi-a închis terenul de antrenament Bodymoor Heath după un focar semnificativ de Coronavirus.

"Un număr mare de jucători şi angajaţi ai primei echipe au returnat teste pozitive după ce au fost testaţi de rutină luni şi au intrat imediat în izolare.

"O a doua rundă de teste a fost efectuată imediat şi a produs mai multe rezultate pozitive astăzi.", au declarat cei de la Aston Villa.

"Discuţiile sunt în curs între reprezentanţii medicali ai clubului, ai Asociaţiei de Fotbal şi ai Premier League.", au adăugat cei din conducerea clubului.

Aston Villa ar putea amâna şi următoarele partide împotriva lui Tottenham pe 13 ianuarie şi împotriva celor de la Everton de pe 17 ianuarie.

Afla mai multe despre: aston villa liverpool fa cup coronavirus 

viewscnt
Articole similare