Experiențe împreună.
You are here:

Coronavirusul dă peste cap meciurile naţionalei de handbal! EHF a amânat meciurile pentru calificarea la Euro 2020

Coronavirusul dă peste cap meciurile naţionalei de handbal! EHF a amânat meciurile pentru calificarea la Euro 2020

Handbal

Comentarii

Coronavirusul dă peste cap meciurile echipei naţionale de handbal a României. Din cauza epidemiei de Coronavirus, partidele cu Polonia din calificările pentru Euro 2020 au fost amânate, a anunţat Federaţia Română de Handbal.

FRH a publicat, miercuri, un comunicat în legătură cu amânarea partidelor pentru obţinerea biletelor de participare la Euro 2020.

"Conform unui comunicat oficial publicat astăzi de Federaţia Europeană de Handbal cu privire la situaţia în continuă evoluţie a COVID-19, forul european a luat decizia de a muta meciurile din rundele 3-4 din cadrul calificărilor pentru Campionatul European de Handbal Feminin în prima săptămână a lunii iunie", se arată în comunicatul FRH.

Astfel, meciurile pe care naţionala României ar fi urmat să le dispute în perioada 25-29 martie, contra reprezentativei Poloniei, vor fi mutate în noua perioadă de competiţie pentru echipe naţionale, iunie 2020.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe