Experiențe împreună.
You are here:

Coronavirusul paralizează sportul românesc, ramură cu ramură! A venit rândul partidelor de rugby să fie amânate şi reprogramate

Coronavirusul paralizează sportul românesc, ramură cu ramură! A venit rândul partidelor de rugby să fie amânate şi reprogramate

Rugby

Comentarii

Noul coronavirus pune stăpânire pe întreg sportul românesc. De data aceasta, a venit rândul rugby-ului să sufere. Partida din Cupa României dintre CS Universitate Cluj şi CS SCM Timişoara nu se va mai disputa.

Meciul dintre CS Universitatea Cluj - CS SCM Timişoara, care trebuia să aibă loc duminică, pe Stadionul Parc Iuliu Haţieganu din Cluj-Napoca, de la ora 11:00, în etapa a doua a Cupei României la rugby, nu se va desfăşura din cauza unui caz pozitiv la coronavirus în lotul echipei bănăţene.

''Decizia vine după ce unul din jucătorii de la SCM Timişoara a fost testat pozitiv la COVID, iar alţi câţiva componenţi ai echipei, deşi negativi la testare, prezintă simptome compatibile cu COVID-19. Hotărârea a fost luată punându-se pe primul plan sănătatea şi siguranţa jucătorilor şi pentru a evita riscurile unei contaminări în masă a jucătorilor celor două formaţii'', a anunţat Federaţia Română de Rugby pe Facebook. Meciul va fi reprogramat pentru o dată ulterioară.

Într-un meci jucat sâmbătă, în Grupa B, CS Dinamo Bucureşti a învins-o pe ACS Tomitanii Constanţa cu scorul de 34-14 (21-0), în deplasare.

viewscnt
Articole similare
Cum a castigat Nicolae Dobrin un meci, venind direct din carciuma