Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Corpul fostului superstar WWE înghiţit de apele mării a fost găsit. În ce stare se afla cadavrul wrestlerului

Corpul fostului superstar WWE înghiţit de apele mării a fost găsit. În ce stare se afla cadavrul wrestlerului

WWE

Comentarii

Shad Gaspard (39 de ani), wrestlerul care a dispărut în data de 17 mai, a fost găsit. Fostul superstar WWE înota împreună cu fiul său în vârstă de zece ani. Cei doi au fost târâţi de un curent puternic în mijlocul oceanului. Salvamarii l-au scos atunci din apă pe puşti, dar bărbatul nu a avut acelaşi noroc şi a fost tras la fund.

După îndelungi căutari, corpul fostului superstar WWE a fost găsit în dimineaţa zilei de 20 mai. Acesta a fost purtat de valurile mării pe o plajă din Venice. Autorităţile din Los Angeles au confirmat că persoana decedată este Shad Gaspard, cadavrul aflându-se încă într-o stare „bună” şi nu într-una de degradare.

Inclusiv WWE a confirmat decesul wrestlerului pe pagina oficială de Instagram.

Shad Gaspard a fost angajat al WWE în perioadele 2002-2006 şi 2008-2010 şi este cunoscut pentru parteneriatul pe care îl avea cu prietenul său JTG în echipa Cryme Tyme. Shad nu a reuşit să câştige însă nicio centură în anii pe care i-a petrecut în cea mai importantă promoţie de wrestling din lume.

Înainte să intre în lumea wrestlingului, Shad Gaspard a jucat baschet la colegiul din Georgia şi a fost bodyguard pentru vedete precum P. Diddy, Britney Spears sau Mike Tyson. Americanul era cunoscut drept un bărbat extrem de curajos şi un om talentat.

În 2016 a oprit un jaf armat înainte ca poliţiştii să sosească la faţa locului şi a intrepretat roluri în producţii precum „Brothers” sau „Think like a man too”.

Afla mai multe despre: shadwwe 

viewscnt
Articole similare