Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Corpul meu a început să tremure!” Momentul dificil prin care a trecut Simona Halep

”Corpul meu a început să tremure!” Momentul dificil prin care a trecut Simona Halepgalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul doi mondial, a povestit pentru Tennis Head ce s-a întâmplat în 2018 după finala cu Caroline Wozniacki de la Austalian Open.

Sportiva din România a fost internată atunci în spital tip de câteva ore din cauza epuizării, după cum spune chiar ea.

”Am încercat să dorm, dar corpul meu a început să tremure. Aveam crampe şi am simţit nevoia unui ajutor. Am stat la spital 3-4 ore”, a spus Simona Halep, citată de Tennis Head.

La openul din Australia Simona Halep fusese jucătoarea cu cele mai multe minute petrecute pe teren, iar după finala cu Caroline Wozniacki corpul i-a cedat, având nevoie de tratament cu perfuzii.

Halep se pregăteşte de duelul din Fed Cup

În acest moment, Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul pe zgură. Fostul număr unu mondial va debuta pe suprafaţa sa favorită în semifinala cu Franţa din Fed Cup. Din echipa României vor face parte următoarele jucătoare: Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru.

”Antrenorul a decis mereu echipa şi a făcut-o foarte bine, ne adaptăm deciziilor. Eu sunt concentrată pe ceea ce am de făcut, adică să câştig punctele pentru ţară. Atmosfera din lot, dintre noi, fetele, a fost minunată data trecută, aşa că sper să fie la fel şi acum”, a spus Halep.

Afla mai multe despre: simona halepteniswta 

viewscnt
Articole similare