Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cortacero la Bucuresti. Ultimele detalii despre situatia de la Dinamo

Cortacero la Bucuresti. Ultimele detalii despre situatia de la Dinamo
Comentarii

CFR s-a impus cu scorul de 1-0, graţie unui gol al lui Bilel Omrani în minutul 80. ”Câinii” au suferit două eliminări, după ce Anton şi Bejan au fost eliminaţi în minutele 31 şi 37 respectiv, amândoi încasând câte două cartonaşe galbene.

Înfrângerea suferită de ”câini” în Gruia nu schimbă prea mult lucrurile pentru Dinamo. Formaţia din Ştefan cel Mare ocupă locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte, unul mai mult decât penultima clasată, FC Hermannstadt.

La nivel de conducere, se anunţă în continuare agitaţie. Din informaţiile Telekom Sport, spaniolul Pablo Cortacero ar fi în Bucureşti. Acesta ar fi confirmat apropiaţilor săi că are banii pe care i-a promis, dar momentan nu a ajuns la Hotel Rin.

Cornel Dinu, despre schimbarea produsă de Mulţescu la Dinamo

Gheorghe Mulţescu a reuşit să o aducă pe Dinamo la un nivel fizic superior, consideră Cornel Dinu, care a văzut probleme la echipele din Liga 1, din acest punct de vedere, după pauza competiţională.

"Aş vrea să fac o distincţie. Bietul Mulţescu a reparat fizic starea echipei, în această întrerupere. Celelalte echipe nu au întrebuinţat cum trebuie întrerupere, mă refer aici şi la FCSB. FCSB a avut nouă jucători la loturi, însă problema e că în discuţiile acestea trebuie să te gândeşti cum au folosit echipele această perioadă. Cu excepţia a două echipe, restul a ratat reacţia fizică, cea care ar trebui să fie în creştere", a declarat Cornel Dinu în cadrul emisiunii Minutul 91. 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare