Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cortacero şi-a închis contul de Facebook, ultraşii lui Dinamo au luat foc: "Aşa cum îl vedeţi acum în poze, o să-l mai vedeţi şi în România. Adică niciodată! Vă cerem asta, în ceasul al 12-lea!"

Cortacero şi-a închis contul de Facebook, ultraşii lui Dinamo au luat foc: "Aşa cum îl vedeţi acum în poze, o să-l mai vedeţi şi în România. Adică niciodată! Vă cerem asta, în ceasul al 12-lea!"

Dinamo București

Comentarii

Fanii-acţionari de la Dinamo au luat atitudine în ceasul al 12-lea pentru clubul din Ştefan cel Mare. Suporterii din PCH cer sprijin în susţinerea financiară a lui Dinamo, care "e la un pas să dispară", şi au lansat şi ironii şi săgeţi la adresa lui Pablo Cortacero, omul care a preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă, care şi-a şters contul de Facebook.

Ultraşii lui Dinamo au ajuns la concluzia că noua conducere spaniolă nu va mai vira niciun ban în conturile clubului, astfel că există pericolul ca Dinamo să dispară. Faptul că Pablo Cortacero şi-a închis contul de Facebook a fost picătura care a umplut paharul pentru suporterii "câinilor".

Redăm mai jos o parte din comunicatul PCH:

„AŞA ARATĂ ACUM faimosul profil de FB al lui Pablo Emanuel Fernandez Cortacero



Şi aşa cum îl vedeţi acum în poze, aşa îl veţi mai vedea vreodată în România. Adică deloc.

Este a doua transformare majoră a acestui profil. Prima a fost la sfârşitul lui august, când a trecut de la un anonim proprietar de barăci închiriate ca locaţii turistice, a devenit un faimos proprietar de club legendar de fotbal în România.

Atunci l-au asaltat mii de dinamovişti, i-au cerut prietenia pe fb, au început dialoguri cu el pe messenger. Lumea se întreba dacă este chiar profilul lui, pentru că părea suspectă dorinţa de a fi în contact cu suporterii.

Explicaţia e simplă. Cei care l-au asaltat erau în general fanii ai lui Pablo. Unii l-au numit chiar ”Dumnezeu Pablo” şi au postat asta la el pe wall. Pentru că oricine putea să posteze acolo orice.

Puteai să postezi pe peretele lui Pablo ”Vând Dacia Logan”. Ai fi avut succes, pentru că spaniolul avea dintr-o dată 5000 de prieteni, majoritatea români, care îi vizitau profilul zi de zi.

Pe acelaşi wall, pe lângă mesajele siropoase ale admiratorilor, apăreau declaraţiile lui Pablo către presă, comunicate cu care îi impresiona pe cei mai mulţi, aşa încât exclamau la fel ca la noile comunicate scrise de Şerdean pe pagina oficială a clubului: ”Asta da comunicare! Asta da profesionalism! Felicitări!”

Era imposibil să le explici oamenilor că avem de-a face cu un amatorism înţesat de minciuni, cum nu s-a mai văzut niciodată în fotbalul din România. Erai pus la zid dacă ziceai ceva despre ”profesioniştii” din Grandada.

Eram traşi de urechi şi ni se aruncau reproşuri care sunt încă prezente prin comentarii: ”Vă e ciudă că v-au luat alţii ciolanul! Voiaţi să faceţi voi afaceri cu clubul şi spaniolii v-au stricat planurile...? Daţi-le şi acţiunile pe care le deţineţi şi lăsaţi-i să conducă Dinamo!”

Acum nu avem timp să ne lamentăm. Dinamo este în pericol să dispară. E adevărat că am fi vrut să ni se acorde mai multă încredere de la început.

VĂ CEREM ACEASTĂ ÎNCREDERE, ACUM, ÎN CEASUL AL 12-LEA!

Nu suntem patroni de fotbal, nu suntem milionari, suntem doar suporteri. Nu vorbim în numele câtorva persoane, ci a celor 10245 de persoane care cred în noi şi a altor zeci de mii care se vor alătura.

Suntem SUPORTERI CARE CRED ÎN SUPORTERI.

IUBIM NECONDIŢIONAT DINAMO şi suntem singurii care vor binele acestui club.

Suntem singurii care v-au spus tot timpul adevărul. Mulţi dintre voi aţi avut nevoie de timp sau de o experienţă amară ca aceasta, pentru a înţelege CINE MINTE şi CINE ESTE DE PARTEA ADEVĂRULUI”
, comunicatul emis de PCH.

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Joi, 12 noiembrie 2020

 

Afla mai multe despre: dinamofanimesajpch 

viewscnt
Articole similare