Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cortacero? Numai vorbe, nu ştiu ce are de gând acest om” Ionel Gane despre problemele uriaşe din Ştefan cel Mare: ”Singurul sprijin e în DDB!”

”Cortacero? Numai vorbe, nu ştiu ce are de gând acest om” Ionel Gane despre problemele uriaşe din Ştefan cel Mare: ”Singurul sprijin e în DDB!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Berisha, în minutul 65.

În cazul unei victorii, Dinamo ar fi putut urca pe loc de playoff. Tehnicianul dinamoviştilor, Jerry Gane a explicat la finalul partidei: ”Puţin fotbal a fost. Băieţii s-au temut de integritatea lor. Cred eu că a fost un meci închis. Ei au profitat de faza fixă şi ăsta a fost meciul. Nu am avut ocazii şi am pierdut din moralul pentru a rămâne în prima parte. Dacă terenul are instalaţie... E imposibil să joci aşa. E greu să recuperezi jucătorii după un asemenea efort, se pot accidenta. Mă preocupă acest aspect. Toate stadioanele ar trebui să aibă. E o problemă de ani de zile. Mereu vorbim. Nu putem lăsa aşa lucrurile. Urmează meciurile cu FCSB, trebuie să avem un gazon bun. Şi jucătorii se plângeau despre acest lucru”

Antrenorul ”câinilor roşii” a vorbit şi despre întărirea echipei în această perioadă de iarnă: ”În situaţia asta nu e uşor să aduci jucători. E greu să-l convingi să vină. Nu avem stabilitate. Noi suntem în competiţie şi e important ce jucători vin. Cei din DDB fac eforturi să stabilizeze acest lucru, dar e important lotul”

La Dinamo sunt în continuare probleme cu banii: ”N-au intrat bani. Am văzut un interviu de-al lui Cortacero, dar sunt vorbe. Probabil că se trezeşte dimineaţa şi visează, spune lucruri aiurea. Nu au intrat bani. Numai vorbe, nu ştiu ce are de gând acest om. Singurul sprijin e în DDB, încearcă să ne liniştească, dar nu e uşor. Nu m-am gândit să renunţ, am avut o discuţie cu jucătorii, să încercăm să avem un nivel bun, dar nu aş mai vrea să plece jucătorii importanţi. Vedem ce se întâmplă săptămâna aceasta. Trebuie să le respectăm decizia celor care au plecat. Alţii au decis să rămână, alţii au decis să aibă un acord cu DDB-ul şi trebuie să-i respectăm. Nu mă gândesc la play-off, ci la lotul de jucători, să nu mai plece. Sper să mai aduc 2-3 jucători, suntem în discuţii. De asta am adus şi un director sportiv şi încercăm să îmbunătăţim acest aspect”

În ultimele zile s-a zvonit că relaţia lui Gane cu Cosmin Contra s-a deteriorat după ce Gane, fostul său secund, a ales să rămână principal la Dinamo: ”Eu am vorbit constant cu Cosmin. Vorbim despre fotbal. Eu ştiu ce am vorbit cu el. Când a plecat, am discutat cu el şi mi-a zis să rămân aici şi să ajut echipa atât cât se poate. Nu există niciun conflict” a mai spus Gane.

Dinamo - Chindia 0-1 (Berisha 65)

Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Berisha, în minutul 65.

Au evoluat:

Dinamo: Eşanu – Sorescu, Bejan, Ehmann, Radu – Creţu (Bani ’69), Anton, Răuţă, Fabbrini – Achim (Blejdea ’61) – Nemec. Antrenor: Ionel Gane

Chindia: Aioani – Căpuşă, Piţian, Iacob, Dinu – Berisha (Costea ’90), Raţă, Dulca, Dumitraşcu (Fomba ‘90+5) – Florea (Diaz ’88), Popa. Antrenor: Emil Săndoi

Cartonaşe galbene: Răuţă ’12, Nemec ’60, Sorescu ’69, Bani ’74 / Popa ’34, Raţă ’69, Berisha ‘85

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Alexandru Cerei, Marius Marica - Andrei Chivulete

Observator: Irina Mîrţ

Afla mai multe despre: jerry gane 

viewscnt
Articole similare