Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmar la Roma! Zaniolo s-a accidentat grav şi nu mai joacă în acest sezon. Ratează şi Campionatul European

Coşmar la Roma! Zaniolo s-a accidentat grav şi nu mai joacă în acest sezon. Ratează şi Campionatul European

Serie A

Comentarii

AS Roma trăieşte un adevărat coşmar. Nu doar că duminică seară a pierdut cu Juventus, 1-2, dar unul dintre cei mai importanţi jucători, Nicolo Zaniolo, s-a accidentat grav şi nu va mai juca în acest sezon.

Doar 34 de minute a rezistat pe teren unul dintre cei mai promiţători jucători italieni. Sub privirile lui Roberto Mancini, selecţionerul Italiei, Zaniolo a fost faultat de Matthijs de Ligt, intrat pe teren după accidentarea lui Demiral, iar verdictul medicilor a fost unul crunt. 

Zaniolo (20 de ani) şi-a rupt ligamentele încrucişate de la genunchiul piciorului stâng şi nu va mai juca în acest sezon. Totodată, el va rata şi Campionatul European, acolo unde Italia este într-o grupă cu Turcia, Ţara Galilor şi Elveţia. Zaniolo are cinci selecţii şi două goluri. 

  • Şase goluri şi două assist-uri a reuşit Zaniolo în 24 de meciuri pentru AS Roma, în acest sezon
  • 50 de milioane de euro este cota fotbalistului, potrivit datelor furnizate de transfermarkt.com

Astfel, Roma trăieşte un adevărat coşmar. Din 2014, nu mai puţin de 14 jucători legitimaţi la gruparea giallorosso au suferit acest tip de accidentare: Strootman, Capradossi, Ponce, Nura, Rudiger, Mario Rui, Florenzi, Emerson, Luca Pellegrini, Karsdrop, Bouah, Calafiori, Tuminello şi acum Zaniolo. 

AS Roma – Juventus Torino, scor 1-2, în Serie A

Formaţia Juventus Torino a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa AS Roma, într-un meci din etapa a XIX-a a campionatului Italiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Demiral ‘3 şi Cristiano Ronaldo ’10 (penalti). Pentru AS Roma a înscris Perotti, în minutul 68, din penalti.

Juventus este lider în clasament, cu 48 de puncte, iar AS Roma este pe cinci, cu 35 de puncte. Pe locul doi este Inter Milano, cu 46 de puncte, iar pe trei se află Lazio, cu 42 de puncte.

Afla mai multe despre: zanioloaccidentareas roma 

viewscnt
Articole similare