Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmar pentru Andrea Lekic! Starul Serbiei s-a accidentat grav după seara de excepţie în faţa campioanei mondiale

Coşmar pentru Andrea Lekic! Starul Serbiei s-a accidentat grav după seara de excepţie în faţa campioanei mondiale

Handbal

Comentarii

Serbia a făcut spectacol în faţa campioanei mondiale, Olanda, dar a pierdut-o pe Andrea Lekic, cea mai bună jucătoare a sa.


Serbia a venit direct din carantină, dar asta nu le-a impiedicat pe fetele lui Ljubomir Obradovic să câştige în faţa campioanei mondiale, Olanda.

Din păcate pentru Serbia, partida disputată sâmbătă seara a fost ultimul meci la turneul final pentru starul Andrea Lekic. Aceasta s-a accidentat grav în prima repriză şi a fost transportată direct la spital. Fără Lekic, Olanda s-a distaţat pe tabela de marcaj, însă reprezentativa lui Obradovic a revenit şi a marcat gol după gol, obţinând o victorie incredibilă: 29-25.

Sigur, asta a fost vestea foarte bună pentru Obradovici şi fetele sale. Vestea proastă este că a pierdut-o pe Lekic, care a suferit o ruptură de tendon achilian. Cea mai bună jucătoare a Serbiei a fost operată în cursul zilei de duminică şi ar putea lipsi de pe teren mai mult de zece luni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Lekic (@lekicandrea)

 

Lekic, care a jucat doi ani la CSM Bucureşti, are 556 de goluri pentru echipa naţională. Este campioană în Serbia, Ungaria, Slovenia, Macedonia şi România, iar cu naţionala a cucerit o medalie de argint la Cupa Mondială.

A fost de şapte ori desemnată cea mai bună jucătoare din Serbia şi cel mai bun jucător din lume. În prezent, Lekic joacă la Buducnost, alături de Majda Mehmedovic, Itana Grbic, Allison Pineu sau Valeriia Maslova.

Afla mai multe despre: andrea lekic 

viewscnt
Articole similare