Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmar pentru Dan Petrescu. Un titular s-a accidentat în meciul cu Dinamo Zagreb şi va fi indisponibil: "A făcut ruptură!"

Coşmar pentru Dan Petrescu. Un titular s-a accidentat în meciul cu Dinamo Zagreb şi va fi indisponibil: "A făcut ruptură!"

CFR Cluj

Comentarii

Alexandru Chipciu (31 de ani) s-a accidentat în timpul meciului CFR Cluj - Dinamo Zagreb 2-2 (4-5, după loviturile de departajare). Dan Petrescu (52 de ani) a anunţat, la finalul meciului - la flash-interviu -, că mijlocaşul a făcut ruptură musculară şi va fi indisponibil în perioada următoare.

Chipciu a fost schimbat la pauză de Dan Petrescu, care l-a trimis în locul său pe teren pe venezueleanul Mario Rondon. Petrescu a dezvăluit, la flash-interivul de după partidă, că Alex Chipcu s-a accidentat. "Chipciu s-a 'rupt', a făcut ruptură musculară", a anunţat "Bursucul", la Look Plus.

Fostul fotbalist de la FCSB a început meciul din Gruia ca titular, dar a fost schimbat imediat după pauză, cu Mario Rondon. Schimbarea a adus un plus ofensiv, atacantul venezuelean pasând decisiv la reuşita cu care Gabriel Debeljuh (23 de ani) a egalat şi a trimis partida în prelungiri.

VIDEO | Final de infarct în Gruia! CFR Cluj, eliminată de Dinamo Zagreb la 11 metri.

CFR Cluj - Dinamo Zagreb 2-2 (4-5, după loviturile de deparjatare)

Campioana României, CFR Cluj, a fost eliminată, miercuri, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, pe teren propriu, la loviturile de departajare, cu scorul de 8-7 (2-2 în 120 de minute de joc, 6-5 la penaltiuri), de echipa croată Dinamo Zagreb. Ardelenii au ratat un penalti şi au jucat în superioritate numerică din minutul 51.

Au marcat: Pereira '64, Debeljuh '90+3 / Gojak '14, Kastrati '78

În minutul 14, Gojak a deschis scorul, după o respingere în faţă al lui Bălgrădean. În minutul 51, Ciprian Deac a ratat un penalti acordat după un fault asupra lui Debeljuh. Jucătorul care l-a faultat pe Debeljiuh, Teophile-Catherine, a fost eliminat.

În minutul 64, Pereira a egalat pentru CFR Cluj cu un şut din afara careului. În minutul 78, croaţii au preluat din nou conducerea, după ce Kastrati a împins în poartă o minge respinsă de Bălgrădean. În minutul 90+3, CFR a egalat prin Debeljuh, care a înscris după o pasă senzaţională al lui Rondon.

La loviturile de departajare, pentru CFR au marcat Vincius, Djokovici, Rondon, Susic, Deac şi au ratat Golofca şi Boli.

Pentru Dinamo Zagreb au punctat Petkovic, Leovac, Ademi, Stojanovic, Dilaver, Gvardiol şi a ratat Gojak.

CFR Cluj va continua competiţiile europene, urmând să evolueze în turul trei preliminar al Ligii Europa.

Afla mai multe despre: alexandru chipciucfr clujaccidentaredan petrescu 

viewscnt
Articole similare