Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmar pentru Daniel Isăilă! Cum a ajuns echipa sa la baraj după un final absolut nebun de meci

Coşmar pentru Daniel Isăilă! Cum a ajuns echipa sa la baraj după un final absolut nebun de meci

Stranieri

Comentarii

Al Hazm, echipa antrenată de Daniel Isăilă, a terminat pe locul 13 în campionatul Arabiei Saudite după ce a remizat în ultima rundă a sezonului, 2-2 pe terenul celor de la Al Quadisiya.

Al Hazm a condus cu 2-0 iar o eventuala victorie ar fi urcat-o pe poziţia 12-a a ierarhiei. Salomao, fostul jucător al lui Dinamo, a deschis scorul pentru oaspeţi care au majorat diferenţa pe final de primă repriză. Finalul a fost de-a dreptul nebun. Gazdele care se luptau pentru evitarea retrogradării au egalat graţie unor reuşite venite într-uninterval de şapte minute. Totuşi pentru a evita căderea în liga secundă şi a o trimite acolo pe Al Hazm, Al Quadisiya avea nevoie de un succes la două goluri diferenţă.

Dar mai aproape de obiectiv a fost trupa lui Isăilă. În al optulea minut de prelungiri, Alemao a ratat un penalty care s-a dovedit a fi decisiv pentru clasamentul final. Cu un succes, Al Hazm ar fi evitat locul 13 care duce la barajul pentru rămânerea în prima divizie. Acolo o va întâlni pe Al Khaleej. 

Afla mai multe despre: al hazmal quadisiyaarabia saudităbarajdaniel isăilă 

viewscnt
Articole similare