Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmar pentru Dortmund. Patru absenţi de marcă de la derby-ul Borussia - Schalke! Doi jucători s-au accidentat după revenirea la antrenamente

Coşmar pentru Dortmund. Patru absenţi de marcă de la derby-ul Borussia - Schalke! Doi jucători s-au accidentat după revenirea la antrenamente

Borussia Dortmund

Comentarii

Emre Can şi Axel Witsel s-au accidentat cu patru zile înainte ca Borussia Dortmund să dispute derby-ul cu Schalke 04, din cadrul etapei a 26-a a Bundesliga, prima după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus, informează lequipe.fr, care citează Kicker.

Cei doi au suferit probleme musculare şi au părăsit cantonamentul în care echipa din Dortmund se află izolată, în vederea reluării campionatului, pentru a merge la tratament.

Conform protocolului sanitar al ligii germane de fotbal, jucătorii care ies din izolare nu pot disputa meciul din weekend.

De la Borussia Dortmund vor mai lipsi Marco Reus, victima unei rupturi musculare suferite în februarie, şi Dan-Axel Zagadou, cu probleme mai vechi la genunchi. Reus ar putea reveni pe teren la finalul acestei luni.



Bundesliga, campionat întrerupt de pandemia de Coronavirus, se va relua sâmbătă, de la ora 16.30, în direct la Telekom Sport 1, cu derby-ul Ruhr-ului, primul din istorie fără spectatori.

Afla mai multe despre: borussia dortmundaccidentarischalke 04bundesliga 

viewscnt
Articole similare