Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Coşmar" pentru favoritul lui Gigi Becali. De ce nu a debutat, încă, la FCSB

"Coşmar" pentru favoritul lui Gigi Becali. De ce nu a debutat, încă, la FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

Andrei Burlacu (24 de ani) trece printr-o perioadă foarte grea la FCSB. Deşi a venit de mai multe luni la echipa lui Edi Iordănescu, nu a apucat să debuteze şi pare că nici nu o va face prea curând. Burlacu a venit accidentat de la U Craiova, iar accidentările îl chinuie în continuare pe atacantul crescut în Oltenia.

"Coşmar" pentru Andrei Burlacu. De ce nu debutat încă pentru FCSB

Gigi Becali a surprins când a acceptat propunerea lui Mihai Rotaru de a-l da la schimb pe Ionuţ Vînă pentru doi jucători din Bănie, Andrei Burlacu şi Ivan Mamut. Atacantul croat a jucat pentru FCSB şi nu l-a convins pe Iordănescu jr, astfel că va pleca, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre Burlacu. ProSport scrie că fotbalistul trece printr-un adevărat calvar al accidentărilor.

Sursa citată scrie că Burlacu nu a venit sută la sută "fit" la FCSB, având o întindere, dar nici acum nu se simte prea bine. Acesta a suferit o leziune musculară la unul dintre antrenamentele efectuate sub comanda lui Edi Iordănescu şi va avea nevoie de o perioadă pentru refacere, astfel că şansele sale să joace pentru FCSB scad considerabil, având în vedere că are contract doar până în iunie 2022.

Andrei Burlacu a debutat la U Craiova, pentru care a strâns 54 de meciuri, şase goluri şi opt assisturi, iar la naţionala U21 are o selecţie.

Gigi Becali a declarat, la vremea transferului lui Burlacu la FCSB, că îl place foarte mult pe atacant pentru că "e cuminte şi merge la Biserică". "De Burlacu îmi place pentru că este un băiat foarte cuminte. Merge şi la biserică, cântă în corul bisericii, am auzit numai lucruri bune despre el” – Gigi Becali, după transferul lui Andrei Burlacu.


Andrei Burlacu, primul stânga, la antrenamentele FCSB. FOTO; Sport Picutres

Afla mai multe despre: andrei burlacufcsbaccidentare 

viewscnt
Articole similare