Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmar pentru Pep Guardiola. De Bruyne s-a rupt din nou! Cât va lipsi starul belgian de pe gazon

Coşmar pentru Pep Guardiola. De Bruyne s-a rupt din nou! Cât va lipsi starul belgian de pe gazon

Manchester City

Comentarii

Kevin de Bruyne este probabil cel mai important fotbalist din concepţia tactică a lui Pep Guardiola. Tehnicianul spaniol a primit astăzi încă o veste proastă legată de starul belgian. Accidentarea lui e mai gravă decât s-a crezut iniţial.

Fotbalistul de la Manchester City a suferit o leziune la genunchi în partida de cupă de joi, contra lui Fulham. Înlocuit pe finalul meciul cu echipa lui Slavisa Jokanovic, belgianul a făcut deja primele investigaţii şi informaţiile nu sunt deloc îmbucurătoare pentru Guardiola.

De Bruyne lipseşte de pe gazon în următoarele şase săptămâni ceea ce înseamnă că va rata inclusiv marele derby Manchester City-Manchester United, meci transmis în direct de Telekom Sport, duminică, 11 noiembrie de la ora 18:30.

Starul belgian abia revenise după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon pentru două luni. Este cea de-a şaptea accidentare din cariera fotbalistului în vârstă de 27 de ani. În ianuarie 2016, De Bruyne se accidentase de asemenea la genunchi, destul de grav şi a lipsit atunci de pe teren până în martie 2016.

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester citykeevin de bruyne 

viewscnt
Articole similare