Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmar pentru un fotbalist de la Barcelona. Sezonul s-a terminat pentru el! Concurentul său pe post, de asemenea accidentat

Coşmar pentru un fotbalist de la Barcelona. Sezonul s-a terminat pentru el! Concurentul său pe post, de asemenea accidentat

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a remizat sâmbătă pe terenul lui Atletico Madrid, scor 1-1. A fost un meci în care catalanii au câştigat două puncte pe final, dar au pierdut doi jucători. Unul dintre ei pentru tot sezonul.

Ghinionistul este Rafinha (25 de ani), fotbalist care intrase pe teren pentru a-l schimba pe Sergi Roberto, şi el accidentat.

Dacă Roberto are şanse să revină mai devreme pe gazon, Rafinha tocmai a aflat că va rata tot restul sezonului! Fotbalistul catalanilor a suferit o ruptură de ligament încrucişat şi va ajunge astfel pe masa de operaţie.

Pentru fratele lui Thiago Alcantara este a treia accidentare gravă suferită în ultimii 3 ani. În 2017 el s-a refăcut destul de greu după o leziune la menisc. Şi-a reintrat în formă la Inter Milano, acolo unde a fost împrumutat de FC Barcelona pentru şase luni.

În acest sezon, Rafinha jucase 8 meciuri pentru FC Barcelona şi marcase un singur gol. Rafinha a mai jucat în La Liga pentru Celta Vigo.

  • 87 de meciuri are Rafinha la FC Barcelona
  • 84 de meciuri a jucat pentru echipa secundă a clubului
  • 12 goluri şi 8 pase de gol are Rafinha în tricoul blaugrana
  • 11 trofee a câştigat alături de gruparea catalană

Afla mai multe despre: rafinhafc barcelonaaccidentare,  

viewscnt
Articole similare