Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmarul Barcelonei merge pe Bernabeu! Cum văd Andone şi Stelea duelul galactic din această seară

Coşmarul Barcelonei merge pe Bernabeu! Cum văd Andone şi Stelea duelul galactic din această seară
Comentarii

Real Madrid începe cursa de apărare a trofeului Champions League, acasă, într-un meci împotriva celor de la AS Roma. În primăvară, italienii reuşeau una dintre cele mai mari surprize din istoria recentă a competiţiei.

Super campioana ultimilor trei ani de Ligă are parte de un debut de sezon european care o va solicita la maximum. Roma este prima adversară a galacticilor în era post Ronaldo. Ioan Andone prevede declinul madrilenilor. 
 
 
Trebuie să vedem de ce e în stare Realul cu un nou antrenor şi fără Ronaldo. Mai ales că Roma a bătut-o pe Barcelona anul trecut şi cred că urmează şi Realul la rând. Eu am spus că Real nu face semifinala, iar Stelică s-a supărat pe mine" a spus managerul general al celor de la FC Voluntari. 
 
Bogdan Stelea se aşteaptă la altceva. 
 
"AS Roma a dovedit de anul trecut că poate face lucruri importante, a jucat impotriva Barcelonei şi cu atât mai mult acum pe debut de competiţie nu are presiune mare. Doar să facă un meci bun, clar sunt outsideri în faţa Reaului şi orice rezultat pozitiv pentru ei e binevenit. Cu Ronaldo sau fără Ronaldo, Realul se gândeşte să ajungă în finală şi să o şi câştige" a comentat şi Bogdan Stelea. 
 

Afla mai multe despre: real madridas romasteleaandone 

viewscnt
Articole similare