Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmarul continuă pentru Alexandru Păun! Teama de COVID-19 nu a dispărut la CFR Cluj. Ce rezultate au primit Dan Petrescu şi Djokovic

Coşmarul continuă pentru Alexandru Păun! Teama de COVID-19 nu a dispărut la CFR Cluj. Ce rezultate au primit Dan Petrescu şi Djokovic

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a primit două veşti bune şi una rea înainte de meciul din primul tur preliminar Champions League, care va avea loc în Malta, contra echipei Floriana.

O mare parte din lotul lui CFR Cluj a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în iulie, la Bucureşti, dar apoi aproape toate testele efectuate la Cluj au avut rezultate negative, înainte de meciurile decisive din Liga 1.  

Singurii infectaţi au fost Dan Petrescu, Damjan Djokovic, Alexandru Păun şi câţiva dintre membrii staff-ului "Bursucului". Conform ultimelor informaţii apărute, doar Păun încă e infectat cu COVID-19, de la primul rezultat pozitiv primit în urmă cu o lună. 

Conform Fanatik, în ultimele zile Dan Petrescu şi Damjan Djokovic au aflat că primit rezultate negative, astfel că se vor putea alătura echipei. Pe finalul sezonului, indicaţii de pe banca tehnică a dat secundul Valeriu Bordeanu, cât timp Dan Petrescu s-a aflat în spital şi în izolarea din propria locuinţă. 

Floriana FC - CFR Cluj, în primul tur preliminar Champions League

Miercuri, CFR Cluj îşi începe drumul european contra maltezilor de la Floriana. Partida va putea fi urmărită pe Telekom Sport 1, de la 22:00. Învingătoarea se califică în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, învinsa, în turul al doilea preliminar al Ligii Europa.

Pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor, CFR Cluj trebuie să treacă de trei tururi preliminare, jucate într-o singură manşă, şi de play-off, care va avea loc în două manşe.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujcovid 19 

viewscnt
Articole similare