Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmarul continuă pentru Gattuso şi AC Milan! Verdict crunt pentru un jucător important: sezonul s-a încheiat pentru el

Coşmarul continuă pentru Gattuso şi AC Milan! Verdict crunt pentru un jucător important: sezonul s-a încheiat pentru el

AC Milan

Comentarii

AC Milan este într-o situaţie dramatică din cauza accidentărilor, numărul jucătorilor cu probleme medicale din lotul rossonerilor a ajuns la opt, iar mulţi dintre ei sunt absenţe pe termen lung. Gattuso a primit o nouă lovitură luni.

Giacomo Bonaventura, care deja făcea parte dintre cei accidentaţi, a primti un verdict crunt, potrivit jurnalistului italian Gianluca Di Marzio. Cel alintat Jack de fanii lui Milan va lipsi de pe teren între şapte şi opt luni, practic sezonul s-a încheiat pentru el. Iniţial se credea că internaţionalul italian va sta "doar" patru luni, dar s-a descoperit că a suferit o microfractură şi o leziune la cartilajul de la genunchi şi se va opera în Statele Unite în perioada imediat următoare. 

Pe lângă Bonaventura, la Milan accidentaţi mai sunt Lucas Biglia (patru luni), Mattia Caldara (două luni), Mateo Musacchio (două luni), Alessio Romagnoli (o lună), Davide Calabria, Ivan Strinic şi Hakan Calhanoglu. Ultimii trei urmează să fie supuşi unor controale medicale pentru a determina perioada în care vor lipsi, respectiv în cazul lui Strinic, el urmează să fie supus unui nou control la inimă pentru a vedea dacă poate să revină pe gazon. 

În plus, la următorul meci, cel cu Lazio, Gattuso nu va putea conta nici pe vârful Gonzalo Higuain, care a primit două etape de suspendare după eliminarea din derby-ul cu Juventus. Lazio - Milan va fi în direct la Telekom Sport 1, duminică, de la 19:00. 

Afla mai multe despre: ac milangiacomo bonaventuragennaro gattusoserie a 

viewscnt
Articole similare