Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmarul lui Andone la Voluntari: "Asta este problema!". Avertisment pentru Niculescu la Dinamo

Coşmarul lui Andone la Voluntari: "Asta este problema!". Avertisment pentru Niculescu la Dinamo

Superliga

Comentarii

Ioan Andone are parte de un debut de coşmar în rolul de manager general. FC Voluntari a rămas fără victorie în campionat şi după etapa a zecea şi şansele de salvare de la retrogradare sunt tot mai mici.

Ioan Andone a pus pauză carierei de antrenor în această vară pentru a-şi face un nume ca manager. Startul nu este însă aşa cum se aştepta. Deşi anunţa că vrea să o ducă pe Voluntari în playoff, echipa de la marginea Bucureştiului e mai aproape acum de retrogradare. În ultima etapă, FC Voluntari a făcut doar 1-1 cu FC Botoşani. A patra remiză pentru ilfoveni de la startul sezonului.

"N-am făcut o partida rea, dar am făcut şi greşeli. Acum nu trebuie să vorbim de ghinion, că nu scăpăm de el. Ultimele două meciuri le ştiţi, am făcut un egal şi o înfrângere. Nu ştiu, undeva se intâmplă ceva.

Era un moment bun să câştigăm. Am fi câştigat pe merit. Schimbând 17 jucători, te aştepţi ca relaţiile de joc să sufere. Dar mă aşteptam până la urmă la mai multe victorii. Mai greşeşti, dar la noi, orice greşim, suntem taxaţi. Asta e problema. E foarte greu că nu vine prima victorie. În ultimele jocuri puteam face mai multe puncte. Greşim undeva
", a spus Ioan Andone la Telekom Sport.

Managerul general al ilfovenilor a vorbit şi despre instalarea lui Claudiu Niculescu pe banca lui Dinamo.

"Am vorbit cu el şi i-am urat baftă. Are de muncă, să ştiţi. Era momentul lui. Acum doar trebuie să reglementeze jocul, să aducă puncte. Dinamo are obiectiv cupele europene, chiar dacă ei nu spun decât play-off în primă fază. Dar un club ca Dinamo nu are voie să nu intre în play-off", a mai spus Andone.

Afla mai multe despre: ioan andonevoluntaridinamo 

viewscnt
Articole similare