Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmarul lui Denis Alibec. De la salvatorul FCSB-ului şi viitorul naţionalei, la omul nedorit de nimeni! Atacantul nu are nicio ofertă

Coşmarul lui Denis Alibec. De la salvatorul FCSB-ului şi viitorul naţionalei, la omul nedorit de nimeni! Atacantul nu are nicio ofertă

Superliga

Comentarii

Denis Alibec trăieşte un adevărat coşmar la FCSB, după ce a intrat în conflict cu Dică şi a fost trecut pe linie moartă de Gigi Becali. E bine din punct de vedere financiar, acolo unde are un salariu excelent, dar are probleme serioase pe plan sportiv.

Alibec a venit la FCSB pentru 1,7 milioane de euro, atât cât au plătit roş-albaştrii Astrei, şi era văzut ca salvatorul echipei. Mai mult, atacantul era cerut de toată lumea la echipa naţională, iar Becali refuza o ofertă de 10 milioane de euro din Premier League.

Exclus de Dică din lot şi pus de Becali pe lista de transferuri, Alibec n-a reuşit să convingă pe nimeni că mai merită încă o şansă. Fotbalistul nu are absolut nicio ofertă, după cum scrie Prosport, iar steliştii încearcă să găsească o variantă de împrumut pentru a scăpa de salariul de 21.000 de euro pe care îl are fotbalistul.

Gigi spune asta în faţa presei, dar să nu vă imaginaţi că îl dă oricum pe Denis. Îşi vrea recuperată suma plătită Astrei, iar ăsta e un obiectiv îndrăzneţ, pentru că el de la Astra a venit în formă şi cu un sezon excelent în spate. Acum nu mai e cazul, cumpărătorii vor specula lipsa de formă şi de rezultate”, spun sursele ProSport.

Afla mai multe despre: becalialibecdicafcsb,  

viewscnt
Articole similare