Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmarul lui Florin Andone ia sfârşit! Când va reveni atacantul pe gazon. Anunţul antrenorului din Premier League

Coşmarul lui Florin Andone ia sfârşit! Când va reveni atacantul pe gazon. Anunţul antrenorului din Premier League
Comentarii

Florin Andone, jucătorul lui Brighton&Hove Albion, se pregăteşte de revenirea în Premier League, după o absenţă îndelungată din cauza unei accidentări suferite în iunie 2020.

Andone a început să se pregătească alături de echipa sa din Premier League şi este pregătit de o revenire pe gazon.
Graham Potter, antrenorul lui Brighton, spune că l-ar putea folosi pe Andone la începutul lunii aprilie, după pauza pentru meciurile echipelor naţionale.

  • 2.8 milioane de euro este cota lui Andone, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

„Ne bucurăm că s-a întors la antrenament, pentru că a trecut printr-o perioadă lungă de recuperare, după ce a muncit din greu. Oamenii din staff-ul medical au făcut o treabă fantastică cu el. Acum trebuie să se antreneze şi, probabil, va avea parte şi de minute.

Ne aşteptăm (n.r - să joace) după pauza internaţională. Va depinde de modul în care el se va simţi în următoarele săptămâni. Nu cred că e departe de revenire, dar a lipsit mult timp, aşa că trebuie să avem grijă", a spus Graham Potter, pentru Sussex Live.


Brighton ocupă locul 17 în Premier League, ultimul care asigură salvarea, cu 26 de puncte strânse în primele 27 de etape.

  • 6 goluri a marcat atacantul român pentru Brighton şi Hove Albion
  • 2 goluri a marcat Andone în tricoul naţionalei României

Cea mai bună cotă a avut-o în 2018 când a venit şi transferul în Anglia. În 2018, Andone valora 6 milioane de euro. Florin Andone nu a jucat nici un meci pentru o formaţie din Liga 1.

 

Afla mai multe despre: florin andonepremier league 

viewscnt
Articole similare