Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmarul lui Sergio Ramos, aproape de final! Când ar putea să debuteze la Paris, după ce s-a antrenat alături de coechipierii săi

Coşmarul lui Sergio Ramos, aproape de final! Când ar putea să debuteze la Paris, după ce s-a antrenat alături de coechipierii săi

PSG

Comentarii

Fostul căpitan al lui Real Madrid este aproape de a debuta la PSG, el fiind nevoit în această perioadă să se recupereze după o accidentare.

Coşmarul lui Sergio Ramos, aproape de final! Când ar putea să debuteze la Paris

Acum, jucătorul a început să se antreneze alături de ceilalţi fotbalişti de la PSG. Ramos a participat, marţi, la primul antrenament colectiv, iar acesta este primul pas pentru a ajunge să joace cu echipa mare.

Fundaşul de 35 de ani a avut probleme fizice şi în 2021, mai întâi la genunchi, iar din acest motiv a ratat participarea cu echipa naţională la EURO-2020. Ultima accidentare, o problemă la pulpa piciorului stâng, l-a privat de debutul la PSG.

Spaniolul s-a antrenat, marţi, cu jucătorii care nu au fost convocaţi la naţionale, printre aceştia fiind Bernat, Herrera sau Icardi, potrivit AS. Chiar dacă nu a fost precizată o dată anume a revenirii sale pe teren, se aşteaptă ca apărătorul central să debuteze la echipa din capitala Franţei după pauza generată de meciurile echipelor naţionale. 

Contractul lui Sergio Ramos cu PSG se va termina pe 30 iunie 2023, iar potrivit Transfermarkt, ibericul este evaluat la 10 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: psg-ramos-paris 

viewscnt
Articole similare