Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmarul lui Tuchel! Cum arată bilanţul meciurilor cu Jurgen Klopp

Coşmarul lui Tuchel! Cum arată bilanţul meciurilor cu Jurgen Klopp
Comentarii

Thomas Tuchel a fost mereu în carieră pe urmele lui Klopp. S-a dus la Mainz după ce Jurgen a plecat de acolo, a ajuns la Dortmund după ce actualul antrenor al lui Liverpool a părăsit-o pe Borussia. Aseară au fost faţă în faţă pentru a 13-a oară.

Thomas Tuchel nu a avut debutul european dorit pe banca lui PSG. La prima confruntare de Champions League contra unei echipe antrenate de Jurgen Klopp, vedetele sale au pierdut în minutele de prelungire. Un moment a făcut diferenţa, consideră neamţul de 45 de ani. 

"Adversarii au marcat de două ori în prima repriză, ştim ce fel de presiune poate face o echipă ca Liverpool. Totuşi am arătat calitate în prima repriză, am jucat cu mult curaj, cu încredere. În partea secundă am pierdut foarte uşor câteva mingi, mai ales în atac şi în acest context a fost dificil să găsim spaţii între liniile adverse. Am avut ocazia să câştigăm meciul la şansa de gol a lui Draxler şi din acest motiv este dificil de acceptat că am pierdut" a fost supărat la final Tuchel. 

A fost al 13-lea duel dintre Klopp şi Tuchel. Doar o singură dată a avut câştig de cauză antrenorul lui PSG. În 2010, pe când era la Mainz. În rest, au fost 9 succese pentru Klopp şi 3 remize. 

"Este greu să te aperi aici în faţa uneia dintre cele mai bune echipe din Europa şi din lume. Jurgen este în al patrulea sezon la Liverpool, e clar că echipa are schemele învăţate. Atmosfera a fost incredibilă, iar noi cred că am reuşit un meci de nivel înalt, trebuie să avem încredere că putem îmbunătăţi situaţia" a declarat antrenorul celor de la PSG a declarat antrenorul parizienilor. 

 

 

Afla mai multe despre: tuchelkloppmainzdortmund 

viewscnt
Articole similare