Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Coşmarul" pe care Ianis Hagi şi Rivaldinho îl trăiesc fără voia lor: "Vorbim tot timpul despre cât de dificil e!"

"Coşmarul" pe care Ianis Hagi şi Rivaldinho îl trăiesc fără voia lor: "Vorbim tot timpul despre cât de dificil e!"

Superliga

Comentarii

Rivaldinho (24 de ani), fotbalistul Viitorul, a dezvăluit în presa din străinătate despre presiunea pe care o poartă pe umeri din cauza tatălui său, Rivaldo, datorită faptului că e comparat cu el ca valoare. Fost coleg cu Ianis Hagi la Viitorul, Rivaldinho a spus că discută mereu cu el despre această "povară".

Britanicii de la The Athletic l-au luat la întrebări pe Rivaldinho, care le-a dezvăluit că discută des cu Ianis Hagi în ceea ce priveşte presiunea pusă pe umerilor datorită numelor pe care le poartă. Acesta a spus că suferă din cauza faptului că părinţii lor au fost doi fotbalişti uriaşi: Rivaldo, respectiv Gheorghe Hagi.

”Vorbesc tot timpul cu Ianis despre cât de dificil e să ai un tată care este o legendă. El mă înţelege. Oamenii pur şi simplu nu înţeleg şi se aşteaptă ca şi tu să fii la fel sau chiar mai bun decât tatăl tău, însă nu apreciază cât de dificil a fost pentru ei să ajungă la acel nivel, în primul rând. Au impresia asta despre tine şi spun că nu eşti fiul lor, dacă nu te ridici la un nivel înalt.

Când eram în Brazilia şi aveam vreo 13 ani, eram golgheter în liga în care jucam. Lumea îmi spunea că e normal, doar sunt fiul lui Rivaldo. Mi-am sunat tatăl şi i-am spus că nu mai vreau să joc fotbal. I-am spus că vreau să studiez şi să fiu alături de prietenii mei. Mi-a zis că aş putea face orice îmi doresc, dar să nu uit că el era la celălalt capăt al lumii”
, a povestit brazilianul de la Viitorul, pentru publicaţia The Athletic.

3 goluri şi două assist-uri pentru Ianis Hagi la Rangers

De la transferul la Rangers, Ianis Hagi a marcat de trei ori şi a livrat două pase de gol în toate competiţiile pentru echipa antrenată de Steven Gerrard, în şapte meciuri jucate în Scoţia.

În urmă cu mai bine de o lună, Rivaldinho s-a plâns şi în presa din Spania că numele tatălui său, Rivaldo, este mai mult o povară pentru el decât un ajutor în cariera sa de fotbalist. "Numele este mai mult o povară decât un ajutor. Are şi o parte pozitivă: când fac ceva bun  sunt fiul lui Rivaldo. Dar, în cele din urmă, sfârşesc întotdeauna prin a fi comparat cu tatăl meu. Cred că demonstrez prin reuşitele mele, calitatea pe care o am ca fotbalist. Recunoştinţă pe care o pot obţine doar prin propriul meu efort", a declarat fotbalistul care este monitorizat de mai multe formaţii din prima ligă spaniolă şi italiană.

Afla mai multe despre: rivaldinhoianis hagi 

viewscnt
Articole similare