Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Coşmarul" României revine în Premier League! Un fost campion al Angliei îl aduce pentru a evita retrogradarea

"Coşmarul" României revine în Premier League! Un fost campion al Angliei îl aduce pentru a evita retrogradarea

Premier League

Comentarii

Ryan Babel, 32 de ani, primeşte o nouă şansă într-unul dintre cele mai puternice campionate ale Europei. Olandezul urmează să ajungă la echipa unui fost campion din Premier League.

Atacantul care este în acest moment legimitat la Beşiktaş, în Turcia, va fi împrumutat pentru şase luni la Fulham, potrivit De Telegraaf. Vârful este adus de Claudio Ranieri, campion cu Leicester, pentru a îşi îndeplini obiectivul, anume evitarea retrogradării. Aceeaşi sursă menţionează că olandezul va face vizita medicală săptămâna viitoare. 

Fulham este pe locul 19 în Premier League, penultimul, şi a marcat doar 20 de goluri şi 22 de etape, iar pentru Babel acest transfer poate reprezenta ultima aventură în fotbalul mare. El a jucat la Liverpool din 2007 până în 2011, perioadă în care a înscris 22 de goluri şi a oferit 18 pase de gol în tricoul "cormoranilor". 

Babel are 54 de selecţii la naţionala Olandei, iar debutul a venit chiar într-un meci cu România, pe Giuleşti, 0-2, în care atacantul a reuşit să marcheze. Olandezul a mai punctat o dată în poarta "tricolorilor", într-un meci amical din 2017, pierdut de România cu 0-2. 

În afară de Liverpool şi Beşiktaş, Babel a mai jucat de-a lungul carierei la Ajax Amsterdam, Hoffenheim, Kasimpaşa, Al Ain şi Deportivo La Coruna, acolo unde a fost coleg pentru o scurtă perioadă de timp cu Florin Andone. 

Afla mai multe despre: ryan babelfulhampremier league 

viewscnt
Articole similare